Wat super tof dat je bij ons langs komt.

Op deze pagina zal je meer informatie vinden over jouw vragen en kledingtips. Heb je nog vragen na het bekijken van deze pagina? Stuur ons gerust een mail. Wij zijn geopend van Woensdag t/m Zaterdag.

Heb jij al zin in de fotoshoot? Met deze tips kun je, je shoot perfect voorbereiden.

  • Wat kun je van ons verwachten?
  • Kleding tips!
  • Wat neem je mee tijdens je fotoshoot
  • Veel gestelde vragen
  • Parkeergelegenheid en contact
  • Prijzen voor de eventuele nabestellingen

 

Wat kun je van ons verwachten

Wij vinden onwijs tof dat we een herinnering voor jullie mogen vastleggen. We willen daarom ook het beste eindresultaat behalen, daar hebben we jouw hulp wel voor nodig! Bereid je dus voor op de shoot met leuke kleding of spullen die je mee neemt.
We zorgen er voor dat jullie je op je gemak voelen. Geven genoeg tips aanwijzingen en poses om toffe resultaten te krijgen. We zorgen voor een kopje koffie, thee of water en bespreken van tevoren je wensen. Na de fotoshoot plannen we een terugkom dag voor onze fotopresentatie hier gaan we samen zitten om het resultaat te bekijken en voor je uit te zoeken.

Kleding tips

Kies bij voorkeur voor lichte kleuren, zachte kleuren, pastelkleuren en/of warme kleuren. Deze kleuren houden je foto’s fris en rustig. Bovendien laten deze kleuren zich goed combineren. Vermijd hele felle en neon kleuren; deze vloeken snel bij elkaar en reflecteren ook op de huid.

Zorg voor rust in de kleding. Dit kan door te kiezen voor effen kleding. Kies liever geen drukke prints, patronen, logo’s en teksten op je kleding. Dit werkt vaak storend en leidt de aandacht af waar het uiteindelijk om gaat: jou/ jullie. Ook kunnen hele fijne lijntjes of ruitjes in de kleding een moiré- en onscherp-effect geven op de foto. Kies i.p.v. prints voor mooie materialen, zoals wol, kant, linnen, zijde.

Kies kleding waar jij je fijn & comfortabel in voelt. Kies bijvoorbeeld niet te strak zittende kleding. Of ga niet opeens een rokje en hoge hakken dragen als je dat anders nooit doet. Hoe je je voelt, straal je namelijk uit op de foto. Je moet je fijn voelen in je kleding om ontspannen en spontaan op de foto te staan.

Neem gerust enkele accessoires mee om bij een aantal foto’s te gebruiken. Denk hierbij aan een sjaal, cape, jas, hoed, tas of een plaid om op te zitten.

Zorg dat de kleurencombinaties bij elkaar passen.
Kies 1 of een paar basiskleuren; hier kunnen jullie vervolgens van afwijken/ variëren door meerdere tinten van dezelfde kleur te kiezen.

Kies een kleur die vrijwel iedereen in zijn/ haar kast heeft hangen en een beetje universeel is. Blauwe jeans met witte bovenkleding is bijvoorbeeld een klassieker, maar een andere contrasterende kleur kan natuurlijk ook.

Wat neem je mee tijdens een fotoshoot?

Accessoires voor je fotoshoot.

Voor een Newborn/baby is het altijd leuk en fijn om eigen spulletjes mee te nemen. Dit maakt je foto wat persoonlijker. Denk hierbij een knuffeltjes, of dekentjes een geboortekaartje of misschien heb jij wel iets wat je graag mee neemt en wat echt bij jullie gezin hoort. We hebben eventueel wat kleedjes in de studio maar we vinden het juist erg leuk om je persoonlijke Touch er aan te geven.

voor een zwangerschap kan je denken aan een echo, knuffeltjes schoentjes, sjaal of cape daar kunnen we zeker iets leuks mee doen!

kleine kinderen hebben altijd wel iets waar ze gek op zijn, knuffeltjes, ballen speelgoed. Neem iets mee waar je kindje los van wordt zodat we hem of haar meer op z’n gemak kunnen stellen.

Hebben jullie als gezin of familie een leuke hobby? Muziek maken, fan van voetbal dansen of hockey. Misschien houd je wel van koken ga tijdens de fotoshoot samen met de kids doen alsof jullie koken misschien wel een appeltaart bakken meel mee voor het extra effect. of ben je een echt feestbeest en heb jij een dj tafel? is zingen je hobby denk hierbij aan een koptelefoon en microfoon? Je foto wordt altijd persoonlijker door accessoires toe te voegen in je foto. Lijkt het je leuk neem het gerust mee zo kunnen we tijdens de fotoshoot even brainstormen om er iets leuks mee te doen.

Heemstede

Haemstedelaan 2-A
2101 WG Heemstede 
023

De studio van fotostudio Memento zit in een zij straat van de binnenweg. Dicht bij de Dekamarkt.
In alle straten is er vrij parkeren Behalve de Binnenweg zelf daar is betaald parkeren. Let op het kan erg druk zijn in de vrije parkeergelegenheid straten.

Soest

Kerkstraat 86
3764 CV Soest

De studio van Fotostudio Memento zit langs een drukke weg. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Heb je ons gemist dan kun je gelijk een rondje rond de rotonde. We zitten er namelijk naast!

Onze prijzen voor nabestellingen

Bij onze fotoshoot zit 1 afdruk van 20×30. Wil je nu nog meer foto’s nabestellen dat kan uiteraard bij onze fotopresentatie. Deze wordt gegeven op een andere dag omdat wij altijd even de tijd nodig hebben om de foto’s te bewerken en selecteren.  Bij onze foto presentatie ben je natuurlijk vrij om de foto’s te kiezen die je wel graag zou willen. Het is natuurlijk fijn om de prijzen van te voren te weten kijk daarom even bij ons linkje. Prijslijst  Hier vind je onze verschillende opties voor de nabestellingen