Wil jij prachtige en pure foto’s van jouw newborn of baby?

Laat dit moment niet voorbij schieten en leg dit prachtige moment vast. Laat prachtige foto’s maken van jouw baby zodat jij deze voor altijd bij je kan dragen.

Waarom een bij Fotostudio Memento?

Mooie en blijvende herinnering

Bijzondere ervaring

Persoonlijk

Wil jij prachtige en pure foto’s van jouw newborn of baby?

Laat dit moment niet voorbij schieten en leg dit prachtige moment vast. Laat prachtige foto’s maken van jouw baby zodat jij deze voor altijd bij je kan dragen.

Mooie en blijvende herinnering

Bijzondere ervaring

Persoonlijk

Vele gingen je voor

Benieuwd naar foto’s van de baby fotoshoots. Hier een aantal foto’s van gelukkigen die je al voor zijn gegaan.

” Today’s little moments become tomorrow’s precious memories ”

Wat is een Newborn fototshoot bij Fotostudio Memento?

Heb jij een pasgeboren baby en wil je hier mooie foto’s van hebben om voor altijd te kunnen koesteren? Ze zijn maar een keer klein en voordat je het weet zijn de alweer opgegroeid en het huis uit. Je baby is iets magisch en wij zetten dit graag zo puur mogelijk op de foto. Om de foto zo persoonlijk mogelijk te maken is het altijd leuk om wat eigen spulletjes mee te nemen zoals knuffeltjes, dekentjes of leuke kleertjes. Wij hebben natuurlijk ook kleedjes en mutsjes in de studio die we kunnen gebruiken. Een newborn kunnen we goed fotograferen als ze rond de 2 a 3 weken oud zijn. Ze slapen dan nog erg veel en we kunnen ze dan zo neerleggen hoe we het willen (uiteraard moet het kindje het ook prettig vinden). Na 3 weken hebben ze wat meer de ogen open. Dat is natuurlijk ook leuk, het is maar net wat je zelf wil.

Hoe gaan wij te werk?

Ben jij benieuwd hoe het proces van een fotoshoot in zijn werk gaat? Bij een fotoshoot komen een aantal dingen kijken, bekijk hieronder hoe wij te werk gaan om het beste resultaat te behalen.

01.

Reserveren

Je kunt online, via e-mail of telefonisch een fotoshoot boeken. We kijken dan samen naar een passende datum en tijd om de reservering definitief te maken. Je ontvangt van ons een e-mail met de afspraak en tips over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de fotoshoot.

02.

De fotoshoot

Tijdens de fotoshoot is het belangrijk dat jullie plezier hebben en we er een leuke dag van maken. We nemen de tijd, bespreken je wensen, drinken een koffietje, doen leuke opdrachten en creëren zo samen de leukste, spontane foto’s. Na de fotoshoot plannen we meteen een datum in voor de fotopresentatie.

03.

Fotopresentatie

Na de fotoshoot zien we elkaar nog een keer op de dag van de fotopresentatie. De fotograaf maakt een goede selectie van de foto’s, bewerkt deze professioneel na, en laat al deze foto’s zien in een slideshow. Hieruit kun jij kiezen welke foto’s je wilt ontvangen. We kunnen ondertussen eventueel ook nog de kleuren aanpassen en ontvang jij de foto’s helemaal naar jouw wensen.

Waarom Newborn fotoshoot bij Fotostudio Memento?

Een fotoshoot van je baby is een geluksmomentje en een dierbare en blijvende herinnering.

Mooie en blijvende herinnering

Een foto is een blijvende en tastbare herinnering. Het is iets moois waar je altijd met trots op terug kunt kijken want voordat je het weet is de tijd alweer voorbij gevlogen.

Bijzondere ervaring

Een fotoshoot gaat niet alleen om het eindresultaat. Het is een geluksmomentje die je samen met je dierbare beleefd en vastgelegd wordt op beeld. We vinden het belangrijk dat het echt voelt als een leuk dagje weg vol mooie herinneringen.

Persoonlijk

Bij ons ben je geen nummertje. We nemen de tijd proberen iedereen zo echt en zo puur mogelijk op de foto te zetten. We denken graag met je mee om zo samen tot het mooiste resultaat te komen.

Pasgeboren baby

Heb jij een pasgeboren baby en wil je die zo puur mogelijk op de foto zetten?

Pasgeboren baby’s zijn nog zo puur en klein en worden zo snel groot. Leg deze prachtige momenten vast voor het te laat is.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over de fotoshoot? Bekijk hieronder of jou vraag erbij staat. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog andere vragen hebt.

Welke kleur achtergronden hebben jullie?

Wij hebben bij ons in de studio een witte , grijze en zwarte achtergronden.

Tot wanneer kan ik mijn fotoshoot annuleren?

De fotoshoot kan je tot 24 uur van te voren gratis geannuleerd worden. Ben je later dan 24 uur dan brengen wij €19,- in rekening om de shoot te verplaatsen.

Kan ik de foto’s ook digitaal thuis bekijken?

Wij houden altijd een fotopresentatie bij ons in de studio. Zo kunnen we samen een selectie maken van de gewenste foto’s en eventuele aanpassingen maken om alles naar wens te maken. We houden van persoonlijk contact en dit is veel makkelijker dan alles via de mail bespreken.

Kunnen jullie photoshoppen?

Wij kunnen wel fotoshoppen, maar dit is wel tegen een meerprijs. Wij kijken graag met je mee voor het beste resultaat.

Recensies

Wij geloven dat fotografie meer is dan alleen een foto. Het is een herinnering, een moment samen met je dierbaren.

Wat een feestje om hier je familiefoto's te laten maken! Bijzonder vriendelijke mensen. Resultaat is superleuk, mooier dan ik had verwacht. En de manier waarop je een email krijgt met een link om de digitale foto's te bekijken en downloaden is een kadootje. Er is gewoon een prachtige "eigen" pagina gemaakt, waar je je foto's overzichtelijk kunt bekijken. Zeker een aanrader om hier je foto's te laten maken!
Familie van Burken
Vandaag konden we de foto's komen bekijken en jeetje wat zijn die ontzettend mooi geworden .
Anny Wittebrood
Erg behulpzaam en vriendelijk. Super mooie foto's van de kinderen hier laten maken voor een duo foto met een prachtig resultaat. Een mooier kado kon ik m'n man niet geven voor zijn 50e verjaardag
Daniëlle Buitenweg
Goeie, vriendelijke meedenkende fotograaf!
Lex Brakenhoff
Wat hebben wij een leuke middag gehad. Met mijn dochter, kleindochter en onze hond Tess zijn er mooie foto's gemaakt. De shoot ging heel relaxed , zonder druk , geen haast, alles ging gemoedelijk en vrolijk.
Louise Huizer
Hele leuke fotoshoot gedaan met mijn hond! Het ging lekker vlot, zodat het niet te intensief zou worden voor mijn hond. Shanine wist ook precies hoe ze haar aandacht moest trekken. De foto's zijn prachtig geworden, er hangt er al een uitvergroot in de woonkamer.
Julia Leussink
Ben 2 keer geweest bij deze fotostudio voor foto's van mijn hond en beide keren heel tevreden. Een keer in de studio zelf en een keer bij een kerstbomentuin. Van te voren contact gezocht omdat mijn hond moeite kan hebben in het contact met nieuwe mensen. Hier werd erg fijn op gereageerd en het was geen probleem. Mijn hond was dol op de fotograaf! Ze ging heel geduldig om met mijn hond.Beide keren meer foto's afgenomen dan van te voren gepland omdat er zoveel mooie tussen zaten. Ik vind het fijn dat je een fotopresentatie in de studio krijgt zodat je de foto's die op elkaar lijken kan vergelijken en zelf de leukste kan uitkiezen.Mocht ik nog een derde fotoshoot willen, dan kom ik zeker weer terug!
Esmee Bakker
Leuke gezins-shoot gedaan!
Eric De Jonge
Hele fijne ervaring. Zowel tijdens het shooten (zwangerschapsshoot) als tijdens de presentatie. De foto’s zijn erg mooi geworden. Veel om uit te kiezen. Maar veel belangrijker… het team denkt mee, wij voelden ons op ons gemak bij jullie en jullie zorgen voor fijne momenten. Dank jullie wel en wie weet tot ziens!
Romy H.
Great session
Rosangela Meza
Erg mooie foto's van mijn hond en mezelf. Zelfs terwijl mijn hond erg bang was
Rebecca Timmerman
Fantastic team of people. Prioritize customer needs and wishes. Coming back
AKINSANYA MAYOWA
Shanine en Benne waren beide aanwezig op onze bruiloft. Door beide fotograven krijgt je nog meer van de dag super mooi in beeld. Samen hebben we onze ideeën besproken. Ze snapte precies hoe wij het voor ons zagen. Dit zie je fantastisch terug in alle foto's en het prachtige boek! Wij zijn ontzettend blij met de keuze voor Memento!
Frederiek Zwetsloot - Bartels
Mooi verwelkomt
martine mulder
Veel plezier gehad en (ook daardoor) hele mooie foto's!
Caroline van Tatenhove
Super leuke shoot gedaan samen met mijn vriend en onze pup.Shanine doet het echt heel erg leuk en de foto’s zijn heel leuk geworden.
shirley G.
Leuke shoot gedaan. Wacht met smart op de foto's.😇
Melissa De Romijn
Snel schakelen, top service en professioneel. Ga zo door fotostudio Memento. Overigens heel erg blij met de foto's van Abby. Onze kantoorhond.
Nicolay van Breukelen (Makelaars in zekerheid)
Wat een goede en leuke fotografe! Kopje koffie, leuk praatje, en prachtige foto’s! Ik kwam hier terecht via vakantie veilingen, kom zeker nog eens terug!
Mas K
Leuke knusse studio, de dame die de fotos maakte was erg geduldig wat heel fijn is met een baby ,de fotos zijn ontzettend mooi geworden. Zou hier zeker nog een keer terug heen gaan.
Rebecca Roos
js_loader

Baby

Wil je mooie foto’s van jouw baby voordat ze alweer opgegroeid zijn?

Die kleine handjes en voetjes, en dat schattige gezichtje wil je natuurlijk vast leggen op beeld voordat het te laat is. Een fotoshoot met jouw baby is de perfecte manier om deze herinneringen te koesteren.