Ga je binnenkort trouwen en wil je dit bijzondere moment voor altijd vast hebben staan?

Laat de mooiste foto’s maken op jullie bruiloft zodat jullie hier samen voor altijd met veel plezier op terug kunnen kijken. Plan een shoot in en dan bespreken we samen jullie wensen.

Onopvallend

Meedenkend

Transparant en flexibel

Ga je binnenkort trouwen en wil je dit bijzondere moment voor altijd vast hebben staan?

Laat de mooiste foto’s maken op jullie bruiloft zodat jullie hier samen voor altijd met veel plezier op terug kunnen kijken. Plan een shoot in en dan bespreken we samen jullie wensen.

Onopvallend

Meedenkend

Transparant en flexibel

Wat is een bruiloft fotoreportage bij Fotostudio Memento?

Jullie bruiloft is een van de bijzonderste momenten uit je leven. Dit wil je natuurlijk zo mooi mogelijk vast gelegd hebben zodat jullie voor altijd dit bijzondere moment kunnen koesteren. Op je bruiloft wil je je natuurlijk nergens meer zorgen over moeten maken en van elk moment kunnen genieten. Naast een studio shoot of een buitenshoot zijn wij ook gespecialiseerd in het fotograferen van bruiloften. Wij, Benne en Shanine, zorgen ervoor dat geen een moment voorbij schiet en dat al jullie leuke herinneringen aan deze mooie dag worden vastgelegd. Wil jij alles uit deze mooie dag halen? Dan kunnen jullie er ook voor kiezen dat wij allebei aanwezig zullen zijn op de bruiloft en dat er echt geen een moment wordt overgeslagen.

Hoe gaan wij te werk?

Ben jij benieuwd hoe het process van een fotoshoot in zijn werk gaat? Bij een fotoshoot komen een aantal dingen kijken, bekijk hieronder hoe wij te werk gaan om het beste resultaat te behalen.

01.

Offerte aanvragen

Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie meer te weten komen over de mogelijkheden? Vraag een direct offerte aan. We sturen u meer informatie toe over de mogelijkheden.

02.

Kennismakingsgesprek

Na het aanvragen van uw offerte plannen we een kennismakingsgesprek in om al je vragen te beantwoorden. Dit is jullie dag en we willen graag dat het het dag wordt die jullie nooit vergeten!
03.

De bruiloft

Tijdens de bruiloft brengen we alles in beeld wat jullie graag vastgelegd willen hebben. Na jullie bruiloft leveren wij de fotoreportage digitaal aan.

” today’s little moments become tomorrow’s precious memories ”

Waarom bij Fotostudio Memento?

Onopvallend

Jullie willen natuurlijk ongestoord van jullie bruiloft kunnen genieten. De hele tijd een camera recht in je gezicht hoort daar niet bij. Wij zullen proberen niet op te vallen zodat jullie geen last van ons hebben en kunnen genieten van een prachtig eindresultaat.

Meedenkend

Samen zorgen we ervoor dat deze dag zo goed mogelijk wordt vastgelegd. Wij denken altijd met jullie mee en bespreken van te voren goed jullie wensen zodat we precies weten wat jullie verwachten.

Transparant en flexibel

Wij zullen altijd transparant zijn over de pakketprijzen en het uiteindelijke resultaat. Wij hebben verschillende pakketten zodat er altijd iets voor jullie bij zit. We kijken graag mee naar het juiste pakket voor jullie en zorgen altijd voor een goede afwerking.

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag aan de fotografen over over jouw bruiloft? Bekijk hieronder of jou vraag erbij staat. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog andere vragen hebt.

Zijn beide fotografen aanwezig op mijn bruiloft?

Bij alleen het laatste pakket zullen beide fotografen aanwezig zijn op jullie bruiloft. Bij alle andere pakket zal er een fotograaf aanwezig zijn die deze bijzondere gelegenheid vast zal leggen.

Hoeveel uur wordt er gerekend voor een bruiloft shoot?

Wij adviseren het altijd om 2 uur te rekenen. Zo hebben we de ruimte om rustig aan te doen en alle momenten zo mooi mogelijk vast te leggen.

Kunnen we van te voren nog een test shoot doen?

Ja zeker! we kunnen van te voren een loveshoot doen om te kijken of jullie blij zijn met de foto’s en of onze stijl bij jullie past. Het is natuurlijk belangrijk dat jullie de mooiste foto’s ontvangen van deze dag.

Zijn alle foto’s inclusief?

Wij zoeken de foto’s uit en zullen hier een mooie selectie van maken zodat jij de mooiste foto’s ontvangt. We kunnen op voorhand nooit zeggen hoeveel foto’s je zult ontvangen omdat wij werken met wat er op die dag gebeurt en dit bij elke bruiloft verschillend is. Jij zult dus alle mooie foto’s ontvangen.

Geen moment gemist

De mooiste foto’s van jou en je geliefde op jullie bijzondere bruiloft?

Wij zorgen ervoor dat geen een moment wordt overgeslagen en jullie deze herinnering voor altijd bij jullie kunnen dragen. We bespreken graag jullie wensen zodat we samen het mooiste resultaat kunnen behalen.