Wil jij leuke en spontane foto’s van je kinderen?

Laat de leukste foto’s maken van je kinderen als ze nog jong zijn. De spontaanste momenten worden vastgelegd en je kunt ze altijd met trots aan iedereen laten zien.

Waarom een bij Fotostudio Memento?

Persoonlijk

Bijzondere ervaring

Blijvende herinnering

Wil jij leuke en spontane foto’s van je kinderen?

Laat de leukste foto’s maken van je kinderen als ze nog jong zijn. De spontaanste momenten worden vastgelegd en je kunt ze altijd met trots aan iedereen laten zien.

Persoonlijk

Bijzondere ervaring

Blijvende herinnering

Vele gingen je voor

Benieuwd naar foto’s van de kinderen fotoshoots. Hier een aantal foto’s van gelukkigen die je al voor zijn gegaan.

” Today’s little moments become tomorrow’s precious memories ”

Wat is een kinderen fototshoot bij Fotostudio Memento

Voor je het weet zijn je kinderen alweer groot en willen ze niet meer op de foto. Leg deze mooiste momenten vast voor dat het te laat is en je kinderen al weer uit huis zijn. Laat leuke foto’s maken die je aan de muur kan hangen of cadeau kan geven aan opa en oma. Wij leggen jouw kinderen zo spontaan en zo echt mogelijk op de foto. Lekker spelen, rondrennen, dansen en gek doen, kinderen zijn vaak niet te reageren en hier komen de leukste foto’s uit. Vaak komen ze nog wat verlegen binnen maar al snel krijgen ze de grootste praatjes en maken we er samen een leuke tijd van. Van baby tot puber wij zorgen ervoor dat elk shoot een feestje wordt.

Hoe gaan wij te werk?

Ben jij benieuwd hoe het proces van een fotoshoot in zijn werk gaat? Bij een fotoshoot komen een aantal dingen kijken, bekijk hieronder hoe wij te werk gaan om het beste resultaat te behalen.

01.

Reserveren

Je kunt online, via e-mail of telefonisch een fotoshoot boeken. We kijken dan samen naar een passende datum en tijd om de reservering definitief te maken. Je ontvangt van ons een e-mail met de afspraak en tips over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de fotoshoot.

02.

De fotoshoot

Tijdens de fotoshoot is het belangrijk dat jullie plezier hebben en we er een leuke dag van maken. We nemen de tijd, bespreken je wensen, drinken een koffietje, doen leuke opdrachten en creëren zo samen de leukste, spontane foto’s. Na de fotoshoot plannen we meteen een datum in voor de fotopresentatie.

03.

Fotopresentatie

Na de fotoshoot zien we elkaar nog een keer op de dag van de fotopresentatie. De fotograaf maakt een goede selectie van de foto’s, bewerkt deze professioneel na, en laat al deze foto’s zien in een slideshow. Hieruit kun jij kiezen welke foto’s je wilt ontvangen. We kunnen ondertussen eventueel ook nog de kleuren aanpassen en ontvang jij de foto’s helemaal naar jouw wensen.

Waarom een kinder fotoshoot bij Fotostudio Memento?

Een bijzondere ervaring samen met je kids en een blijvende herinnering.

Persoonlijk

Bij ons ben je geen nummertje. Wij maken er samen een mooi moment van, zorgen dat jij je op je gemak voelt en jezelf terug ziet in de foto’s hoe je echt bent. We denken graag met je mee om zo samen tot het mooiste resultaat te komen.

Bijzondere ervaring

Een fotoshoot gaat niet alleen om het eindresultaat. Het is een geluksmomentje die je samen met je dierbare beleefd en vastgelegd wordt op beeld. We vinden het belangrijk dat het echt voelt als een leuk dagje weg vol mooie herinneringen.

Blijvende herinnering

Een foto is een tastbare blijvende herinnering van een mooie dag die jullie samen beleefd hebben. Het is een moment die je altijd kan blijven koesteren en waar je vol trots op terug kan kijken.

Als cadeau

Foto’s van jouw kinderen voor aan de muur of als cadeautje voor opa en oma?

Verras opa en oma met een mooie foto hun kleinkinderen of maak je huis wat persoonlijker met spontane foto’s. Plan een fotoshoot in en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over de fotoshoot? Bekijk hieronder of jou vraag erbij staat. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog andere vragen hebt.

Kan ik de foto’s ook digitaal thuis bekijken?

Wij houden altijd een fotopresentatie bij ons in de studio. Zo kunnen we samen een selectie maken van de gewenste foto’s en eventuele aanpassingen maken om alles naar wens te maken. We houden van persoonlijk contact en dit is veel makkelijker dan alles via de mail bespreken.

Welke kleur achtergronden hebben jullie?

Wij hebben bij ons in de studio witte, grijze en zwarte achtergronden.

Wanneer kan ik de foto’s ontvangen?

We plannen altijd samen een afspraak in voor de fotopresentatie. Voor de presentatie maken wij al een goede selectie en bewerken we de foto’s professioneel na, daarom hebben wij hier even de tijd voor nodig. Na de fotopresentatie worden de foto’s dezelfde dag nog verstuurd.

Mag ik meerdere waardebonnen tegelijk inleveren?

Nee, er mag maar een waardebon of actie tegelijk worden ingeleverd bij een fotoshoot.

Recensies

Wij geloven dat fotografie meer is dan alleen een foto. Het is een herinnering, een moment samen met je dierbaren.

Erg behulpzaam en vriendelijk. Super mooie foto's van de kinderen hier laten maken voor een duo foto met een prachtig resultaat. Een mooier kado kon ik m'n man niet geven voor zijn 50e verjaardag
Daniëlle Buitenweg
Goeie, vriendelijke meedenkende fotograaf!
Lex Brakenhoff
Wat hebben wij een leuke middag gehad. Met mijn dochter, kleindochter en onze hond Tess zijn er mooie foto's gemaakt. De shoot ging heel relaxed , zonder druk , geen haast, alles ging gemoedelijk en vrolijk.
Louise Huizer
Hele leuke fotoshoot gedaan met mijn hond! Het ging lekker vlot, zodat het niet te intensief zou worden voor mijn hond. Shanine wist ook precies hoe ze haar aandacht moest trekken. De foto's zijn prachtig geworden, er hangt er al een uitvergroot in de woonkamer.
Julia Leussink
Ben 2 keer geweest bij deze fotostudio voor foto's van mijn hond en beide keren heel tevreden. Een keer in de studio zelf en een keer bij een kerstbomentuin. Van te voren contact gezocht omdat mijn hond moeite kan hebben in het contact met nieuwe mensen. Hier werd erg fijn op gereageerd en het was geen probleem. Mijn hond was dol op de fotograaf! Ze ging heel geduldig om met mijn hond.Beide keren meer foto's afgenomen dan van te voren gepland omdat er zoveel mooie tussen zaten. Ik vind het fijn dat je een fotopresentatie in de studio krijgt zodat je de foto's die op elkaar lijken kan vergelijken en zelf de leukste kan uitkiezen.Mocht ik nog een derde fotoshoot willen, dan kom ik zeker weer terug!
Esmee Bakker
Leuke gezins-shoot gedaan!
Eric De Jonge
Hele fijne ervaring. Zowel tijdens het shooten (zwangerschapsshoot) als tijdens de presentatie. De foto’s zijn erg mooi geworden. Veel om uit te kiezen. Maar veel belangrijker… het team denkt mee, wij voelden ons op ons gemak bij jullie en jullie zorgen voor fijne momenten. Dank jullie wel en wie weet tot ziens!
Romy H.
Great session
Rosangela Meza
Erg mooie foto's van mijn hond en mezelf. Zelfs terwijl mijn hond erg bang was
Rebecca Timmerman
Fantastic team of people. Prioritize customer needs and wishes. Coming back
AKINSANYA MAYOWA
Shanine en Benne waren beide aanwezig op onze bruiloft. Door beide fotograven krijgt je nog meer van de dag super mooi in beeld. Samen hebben we onze ideeën besproken. Ze snapte precies hoe wij het voor ons zagen. Dit zie je fantastisch terug in alle foto's en het prachtige boek! Wij zijn ontzettend blij met de keuze voor Memento!
Frederiek Zwetsloot - Bartels
Mooi verwelkomt
martine mulder
Veel plezier gehad en (ook daardoor) hele mooie foto's!
Caroline van Tatenhove
Super leuke shoot gedaan samen met mijn vriend en onze pup.Shanine doet het echt heel erg leuk en de foto’s zijn heel leuk geworden.
shirley G.
Leuke shoot gedaan. Wacht met smart op de foto's.😇
Melissa De Romijn
Snel schakelen, top service en professioneel. Ga zo door fotostudio Memento. Overigens heel erg blij met de foto's van Abby. Onze kantoorhond.
Nicolay van Breukelen (Makelaars in zekerheid)
Wat een goede en leuke fotografe! Kopje koffie, leuk praatje, en prachtige foto’s! Ik kwam hier terecht via vakantie veilingen, kom zeker nog eens terug!
Mas K
Leuke knusse studio, de dame die de fotos maakte was erg geduldig wat heel fijn is met een baby ,de fotos zijn ontzettend mooi geworden. Zou hier zeker nog een keer terug heen gaan.
Rebecca Roos
Hele aardige fotografe, leuke opdrachten en ook met onze kat ging het heel goed 😄 aanrader!
Anne de Groot
Aardige fotograafTop shoot gemaakt
Denise Amama
Fijne fotostudio Leuk personeel en houden goed rekening met de Covid-19 Regels. Onwijs leuke foto's en een super sfeer, prijs en kwaliteit zijn eerlijk en goed.
Julia Akkinga
Leuke fotoshoot gehad samen met onze hond. Snel en efficiënt met veel variatie. Bij het bekijken van de foto's erg blij met het resultaat en natuurijk aantal foto's besteld.Dank voor deze mooie portretten!
Katja van Driel
Professionele en super vriendelijk eerlijke prijs en aandacht voor mens en dier. Gewoon heen gaan.!!!
corrie basjes
Heeeeele leuke cakesmash shoot gehad met ons zoontje voor zijn eerste verjaardag. Leuke versiering en een prachtige taart! Goede service, mooie kwaliteit. Nemen ook de tijd om samen je foto's te selecteren.
Dominque Van Der Kloof
Wat een lieve meiden!mooie foto's en heel veel service!Had achteraf toch nog interesse in een digitale foto extra en werd meteen geregeld voor me! En nog een extra gehad bij me bestelling. In deze tijden nog deze hoge service te ontvangen is zeeeer prettig en stel het zeer op prijs.
Joan de Veer
Fantastische ervaring en heel fijn personeel
Linda xx
geweldig fotograaf een aan rader
Ingrid Op Den Kelder
Voor de 3e keer foto's laten maken bij Memento in Heemstede. En alle keren prachtige foto's. Super goede kwaliteit, prijs en service. Aanrader!
Lavertu Steenhouwers
vriendelijk en professioneel
Rick Nagelhout
Hele aardige dames, leuke foto's, maar geen verstand van de software.
Linda Doest
Super lieve meiden, nemen alle tijd voor de foto's en de bespreking. Foto's zijn schitterend zowel bewerkt als onbewerkt. Ik raad Memento aan!♡
Samantha de Blaeij
Een onwijs leuke , gezellige zwangerschaps shoot beleefd bij momento heemstede met mn hoogzwangere zusje.Leuke ontspannen sfeer , gezellige meiden die de foto's maken.Top service ook met drinken en echt de tijd nemen.Het is net of je elkaar al jaren kent en je bij je beste vriendinnen over de vloer komt.Echt top en wij komen zeker nog terug voor een andere shoot.
Desiré Steffens
Erg leuke fotoshoot gehad met mijn hond,écht superblij met het resultaat!!!
Marjan Ossendorp
Super leuk en professioneel!!Heel enthousiaste dames, als ik ooit weer een shoot wil doen of trouwfoto's ofzo wil laten maken, weet ik bij wij ik moet zijn! Echt aanrader!
Sonja Huyskes
Echt prachtige foto's van mijn kanjers Jos en Ahyoka, de twee Europese oehoes van ATJ Owls. Zeker te weten een aanrader!
Brigitte Furnemont
Ik heb onlangs een fotoshoot gedaan bij deze te gekke en leuke fotostudio!Wat een super leuke foto's heb ik er van gekregen, van mij en mijn hond! Ik zal deze iedere dag koesteren! Een hele fijne en warme fotoshoot was het! Ik kom zeker terug! #aanrader!
Sharona Wilderom
Wat een topper!!! Prachtige fotos ondanks ons dwarsliggende dreumes. Super foto's , wijn komen zeker nog terug.
Alisa S
Wat was de fotograaf enthousiast!Ze weet hoe ze met kinderen om kan gaan en in welke poses je leuke foto's krijgt.Mooie grote frisse studio.Zeker een aanrader!
Annemarie
Wat een gezellige ontmoeting met deze fotostudio via vakantieveilingen. De fotograaf was zeer enthousiast en zorgde voor een leuke fotoshoot. Een week later mochten we terugkomen om het resultaat te bekijken. Zeer mooie professionele foto's. Echte vakmanschap.
Guido Rijsdam (GuidoR)
Hele leuke fotograaf. Super mooie foto's! Geweldige service. Echt een super aanrader
Wieteke Pot (Wiet84)
Zeer tevreden. Samen met me dochter op fotoshoot geweest. Je krijgt echt zeer goede foto’s en de fotograve was zeer professioneel en lief naar me dochter
Frans Van Schalkwijk
Super mooie foto's konden niet kiezen. Goede kwaliteit en denken goed mee, leuke ideeën! We zijn heel erg blij met deze mooie herinnering. 😁
Priscilla Kleiweg
Onwijs goeie fotograaf! Poging tot mijn zoontje te fotograferen is 100% gelukt hij vind camera’s niet leuk maar er zaten zeker leuke en mooie foto’s bij ! Herhaling vatbaar
Michelle Rosini
Zaterdagmiddag een fotoshoot in de duinen van Noordwijk gehad. De fotografe was super enthousiast, wat ons ook super enthousiast maakte.En de foto's zijn echt onwijs mooi geworden. Wij zijn ontzettend blij met de foto's. Het was wel heel moeilijk kiezen omdat we alle foto's mooi vonden.Ik zoi Fotostudio Memento echt aanraden!!!
Colinda Nulkes
Erg mooie studio en heel gastvrij
Manon Visser
Leuke vrolijke fotoshoot gehad met een heel mooi resultaat. Super goed met kinderen, begeleiding bij poses en duidelijke communicatie. Écht een aanrader!!
Frenny van Kimmenaede
Super fotostudio Professioneel en gaan heel leuk met kinderen om!Dank je wel voor de geweldige foto's.
Gerard Schreurs
Leuke spontane foto-shoot, veel gelachen!Dankjewel voor professioneel en snelle service.
Erik Ros
Prachtige zwangerschapshoot gehad! Helemaal verliefd op de foto's!
CSharonaR
Super leuke fotoshoot gehad met mijn gezin! prachtige foto's en een super leuke sfeer met een fijne fotograaf! We komen zeker nog een keer terug!
Jennifer Pols
Vriendelijk en enthousiast personeel! Prachtig eindresultaat:)
marloes van der peijl
Inmiddels meerdere fotoshoot van mijn paard laten maken op locatie ! Super fotos , nu ook fotos van ons zelf laten maken ook erg blij mee. En ook een shoot van onze 4 chihuahuas hondjes ! Super knap 4 tegelijk mooi op een foto te krijgen en dat is ze gelukt! Super service en goede prijs kwaliteit verhouding. Een enorme aanrader !
Lorenzo Moinat
js_loader

Blijvende herinnering

Spontane foto’s van jouw kinderen nu ze nog jong zijn?

De tijd vliegt voorbij en groeien zo snel dat je het niet eens doorhebt. Laat de mooiste foto’s maken van je kinderen nu het nog kan. Plan een fotoshoot in en dan bespreken we samen jullie wensen.