Offerte ontvangen

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie opzoek naar een fotograaf voor de bruiloft?

Wij zijn gespecialiseerd in bruiloft fotografie en maken de mooiste foto’s voor deze bijzondere dag. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we samen kunnen kijken naar jullie wensen.

Offerte ontvangen

Waarom fotostudio Memento?

Wij geloven dat fotografie meer is dan alleen een foto. Het is een herinnering, een moment samen met je dierbaren.

Persoonlijk

Bij ons ben je geen nummertje. Wij maken er samen een mooi moment van, zorgen dat jij je op je gemak voelt en jezelf terug ziet in de foto’s hoe je echt bent. We denken graag met je mee om zo samen tot het mooiste resultaat te komen.

Bijzondere ervaring

Een fotoshoot gaat niet alleen om het eindresultaat. Het is een geluksmomentje die je samen met je dierbare beleefd en vastgelegd wordt op beeld. We vinden het belangrijk dat het echt voelt als een leuk dagje weg vol mooie herinneringen.

Spontane foto’s

Spontane foto’s ontstaan wanneer je plezier hebt en je je op je gemak voelt. We zorgen er voor dat we een ontspannen en leuke sfeer creëren en er altijd een feestje van maken samen voor spontane foto’s met een echte glimlach.

Blijvende herinnering

Een foto is een tastbare blijvende herinnering van een mooie dag die jullie samen beleefd hebben. Het is een moment die je altijd kan blijven koesteren en waar je vol trots op terug kan kijken.

Offerte ontvangen

Op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft?

Wij leggen de mooiste momenten vast en zorgen dat al jullie geluksmomentjes op beeld staan. Wij denken graag met jullie mee om hier de perfecte dag van te maken.