Werken bij Fotostudio Memento

Wil jij werken als fotograaf in een super leuke en gezellige studio? Wij zijn altijd benieuwd naar jouw talenten en motivatie.

Fotograaf bij studio Memento

Wat leuk dat je interesse hebt om te komen werken bij Fotostudio Memento. Wij hebben een leuk team aan enthousiaste fotografen die een echte passie hebben voor fotografie. Wij proberen van elke shoot een feestje te maken en zorgen samen voor een gezellige en ontspannen sfeer. Je bent altijd vrij om ons een open sollicitatie te sturen met jouw motivatie en wie weet kan jij binnenkort ons team komen versterken.

Vacatures

Stage Heemstede

Stage Soest

Waarom fotostudio Memento?

Wij geloven dat fotografie meer is dan alleen een foto. Het is een herinnering, een moment samen met je dierbaren.

Persoonlijk

Bij ons ben je geen nummertje. Wij maken er samen een mooi moment van, zorgen dat jij je op je gemak voelt en jezelf terug ziet in de foto’s hoe je echt bent. We denken graag met je mee om zo samen tot het mooiste resultaat te komen.

Bijzondere ervaring

Een fotoshoot gaat niet alleen om het eindresultaat. Het is een geluksmomentje die je samen met je dierbare beleefd en vastgelegd wordt op beeld. We vinden het belangrijk dat het echt voelt als een leuk dagje weg vol mooie herinneringen.

Spontane foto’s

Spontane foto’s ontstaan wanneer je plezier hebt en je je op je gemak voelt. We zorgen er voor dat we een ontspannen en leuke sfeer creëren en er altijd een feestje van maken samen voor spontane foto’s met een echte glimlach.

Blijvende herinnering

Een foto is een tastbare blijvende herinnering van een mooie dag die jullie samen beleefd hebben. Het is een moment die je altijd kan blijven koesteren en waar je vol trots op terug kan kijken.

Wil jij ons team komen versterken?

Bekijk hier ons team aan enthousiaste fotografen, en wie weet jouw toekomstige collega’s.

Shanine

Heemstede

Benne

Soest

Ilse

Soest

Maurits

Heemstede

Marjolijn

Soest

Sara

Heemstede

Kione

Soest
Fotostudio Memento

Kom ons team versterken

Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie met jouw motivatie.