Foto’s afdrukken

Wil jij je foto’s laten afdrukken om een mooi lijstje te doen of om ze ergens in te plakken? Dat kan zeker.

Foto’s afdrukken

Wil jij je foto’s laten afdrukken om een mooi lijstje te doen of om ze ergens in te plakken? Dat kan zeker.

Foto’s afdrukken in verschillende formaten

Jij kunt je foto’s laten afdrukken in verschillende formaten. Dit kan in standaard foto formaat maar voor in een mooie lijst aan de muur. De foto’s gaan per stuk.

Normale formaten

13×18, €20,-

20×30, €27,-

30×45, €37,-

Vierkant

13×13, €20,-

20×20, €27,-

30×30, €37,-

Grote formaten

40×60, €65,-

50×75, €90,-

60×90, €100,-

Groot vierkant

40×40, €65,-

50×50, €90,-

60×60, €100,-

Hoe gaan wij te werk?

Ben jij benieuwd hoe het proces van een fotoshoot in zijn werk gaat? Bij een fotoshoot komen een aantal dingen kijken, bekijk hieronder hoe wij te werk gaan om het beste resultaat te behalen.

01.

Reserveren

Je kunt online, via e-mail of telefonisch een fotoshoot boeken. We kijken dan samen naar een passende datum en tijd om de reservering definitief te maken. Je ontvangt van ons een e-mail met de afspraak en tips over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de fotoshoot.

02.

De fotoshoot

Tijdens de fotoshoot is het belangrijk dat jullie plezier hebben en we er een leuke dag van maken. We nemen de tijd, bespreken je wensen, drinken een koffietje, doen leuke opdrachten en creëren zo samen de leukste, spontane foto’s. Na de fotoshoot plannen we meteen een datum in voor de fotopresentatie.

03.

Fotopresentatie

Na de fotoshoot zien we elkaar nog een keer op de dag van de fotopresentatie. De fotograaf maakt een goede selectie van de foto’s, bewerkt deze professioneel na, en laat al deze foto’s zien in een slideshow. Hieruit kun jij kiezen welke foto’s je wilt ontvangen. We kunnen ondertussen eventueel ook nog de kleuren aanpassen en ontvang jij de foto’s helemaal naar jouw wensen.

Veelgestelde vragen

Jij kunt je foto’s laten afdrukken in verschillende formaten. Dit kan in standaard foto formaat maar voor in een mooie lijst aan de muur. De foto’s gaan per stuk.

Wanneer kan ik de foto’s ontvangen?

We plannen altijd samen een afspraak in voor de fotopresentatie. Voor de presentatie maken wij al een goede selectie en bewerken we de foto’s professioneel na, daarom hebben wij hier even de tijd voor nodig. Na de fotopresentatie worden de foto’s dezelfde dag nog verstuurd.

Kan ik de foto’s ook digitaal thuis bekijken?

Wij houden altijd een fotopresentatie bij ons in de studio. Zo kunnen we samen een selectie maken van de gewenste foto’s en eventuele aanpassingen maken om alles naar wens te maken. We houden van persoonlijk contact en dit is veel makkelijker dan alles via de mail bespreken.

Zijn de digitale bestanden op hoge resolutie?

De foto’s die je bij ons afneemt krijg je altijd op een standaard hoge resolutie.

Kunnen jullie photoshoppen?

Wij kunnen wel fotoshoppen, maar dit is wel tegen een meerprijs. Wij kijken graag met je mee voor het beste resultaat.

Andere prijzen bekijken?

Wil jij nog wat extra’s voor bij je foto’s? Laat je foto’s afdrukken, kies voor een foto op canvas of ga voor een mooie lijst. Bekijk alle mogelijkheden hier.

Afdrukken

Wil jij leuke foto’s van je kinderen voor aan de muur of van je vrienden voor in een mooi fotoboek?

Een fotoshoot met je vrienden of familie is een leuke ervaring die jullie voor altijd op beeld vast hebben staan. Plan een shoot is en dan bespreken we samen jullie wensen voor het mooiste resultaat.