Een fotoboekje inclusief de digitale foto’s

Kies jouw foto’s en ontvang een fotoboekje met de digitale bestanden.

Een fotoboekje inclusief de digitale foto’s

Kies jouw foto’s en ontvang een fotoboekje met de digitale bestanden.

Prijzen digitale foto’s

Bij de fotopresentatie kies jij zelf de foto’s uit die je wilt ontvangen. De prijzen hieronder zijn per digitaal pakketje die je eventueel als extra nabestelling kunt doen. De extra afgenomen foto’s krijg je van ons in een klein fotoboekje en digitaal op hoge resolutie.

Fotoboekje, €129,-

Incl 5 digitale foto’s

Fotoboekje, €169,-

Incl 10 digitale foto’s

Fotoboekje, €209,-

Incl 15 digitale foto’s

Fotoboekje, €249,-

Incl 20 digitale foto’s

Fotoboekje, €279,-

Incl 25 digitale foto’s

Fotoboekje, €309,-

Incl 30 digitale foto’s

Fotoboekje, €339,-

Alles in de foto selectie!

MEGA DEAL

Fotoboekje, €439,-

Inclusief:
Alle foto’s in de selectie
Alle foto’s met en zonder effect
2 afdrukken van 13×18
1 afdruk van 20×30
Canvas van 40×60

Hoe gaan wij te werk?

Ben jij benieuwd hoe het proces van een fotoshoot in zijn werk gaat? Bij een fotoshoot komen een aantal dingen kijken, bekijk hieronder hoe wij te werk gaan om het beste resultaat te behalen.

01.

Reserveren

Je kunt online, via e-mail of telefonisch een fotoshoot boeken. We kijken dan samen naar een passende datum en tijd om de reservering definitief te maken. Je ontvangt van ons een e-mail met de afspraak en tips over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de fotoshoot.

02.

De fotoshoot

Tijdens de fotoshoot is het belangrijk dat jullie plezier hebben en we er een leuke dag van maken. We nemen de tijd, bespreken je wensen, drinken een koffietje, doen leuke opdrachten en creëren zo samen de leukste, spontane foto’s. Na de fotoshoot plannen we meteen een datum in voor de fotopresentatie.

03.

Fotopresentatie

Na de fotoshoot zien we elkaar nog een keer op de dag van de fotopresentatie. De fotograaf maakt een goede selectie van de foto’s, bewerkt deze professioneel na, en laat al deze foto’s zien in een slideshow. Hieruit kun jij kiezen welke foto’s je wilt ontvangen. We kunnen ondertussen eventueel ook nog de kleuren aanpassen en ontvang jij de foto’s helemaal naar jouw wensen.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over de fotoshoot? Bekijk hieronder of jou vraag erbij staat. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog andere vragen hebt.

Kan ik de foto’s ook digitaal thuis bekijken?

Wij houden altijd een fotopresentatie bij ons in de studio. Zo kunnen we samen een selectie maken van de gewenste foto’s en eventuele aanpassingen maken om alles naar wens te maken. We houden van persoonlijk contact en dit is veel makkelijker dan alles via de mail bespreken.

Wanneer kan ik de foto’s ontvangen?

We plannen altijd samen een afspraak in voor de fotopresentatie. Voor de presentatie maken wij al een goede selectie en bewerken we de foto’s professioneel na, daarom hebben wij hier even de tijd voor nodig. Na de fotopresentatie worden de foto’s dezelfde dag nog verstuurd.

Kunnen jullie photoshoppen?

Wij kunnen wel fotoshoppen, maar dit is wel tegen een meerprijs. Wij kijken graag met je mee voor het beste resultaat.

Met hoeveel mensen kan ik maximaal op de foto?

Bij een fotoshoot in de studio kunnen er maximaal 15 personen op de foto. Bij een buitenshoot kunnen er maximaal 20 personen op de foto.

Andere prijzen bekijken?

Wil jij nog wat extra’s voor bij je foto’s? Laat je foto’s afdrukken, kies voor een foto op canvas of ga voor een mooie lijst. Bekijk alle mogelijkheden hier.

Digitale foto’s

Wil jij leuke foto’s voor aan de muur, voor online of in een leuk fotoboekje?

Doe een leuke fotoshoot met je vrienden, familie of huisdieren en ontvang de mooiste foto’s. Plan een fotoshoot in en dan bekijken we samen de mogelijkheden.