Fotoshoot prijzen

Wat voor shoot wil jij? Bekijk hier de prijzen voor onze studioshoots en buitenshoots

Persoonlijk

Bij ons ben je geen nummertje. Wij maken er samen een mooi moment van.

Bijzondere ervaring

Een fotoshoot gaat niet alleen om het eindresultaat. Het is een geluksmomentje dat wordt vastgelegd op beeld.

Spontane foto’s

Spontane foto’s ontstaan wanneer je plezier hebt en je je op je gemak voelt. Wij zorgen voor een fijne sfeer.

Blijvende herinnering

Een foto is een tastbare blijvende herinnering van een mooie dag die jullie samen beleefd hebben.

Fotoshoot prijzen

Wat voor shoot wil jij? Bekijk hier de prijzen voor onze studioshoots en buitenshoots

Persoonlijk

Bij ons ben je geen nummertje. Wij maken er samen een mooi moment van.

Bijzondere ervaring

Een fotoshoot gaat niet alleen om het eindresultaat. Het is een geluksmomentje dat wordt vastgelegd op beeld.

Spontane foto’s

Spontane foto’s ontstaan wanneer je plezier hebt en je je op je gemak voelt. Wij zorgen voor een fijne sfeer.

Blijvende herinnering

Een foto is een tastbare blijvende herinnering van een mooie dag die jullie samen beleefd hebben.

Prijzen

Klik op uw icoontje, en ontdek de prijzen.

Studio fotoshoot

Buiten fotoshoot

Cakesmash fotoshoot

Studio fotoshoot €49,-

Wil jij een leuke shoot met je vrienden, familie of geliefde? Een studio fotoshoot kan van 1 tot maximaal 15 personen. We maken de mooiste en spontaanste foto’s en zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak kan voelen.

De fotoshoot is inclusief:

N

Fotoshoot van 45 tot 60 minuten

N

Professionele nabewerking

N

Fotopresentatie om de foto’s uit te kiezen (op een andere dag)

N

Een afdruk van 20×30 die je zelf mag uitkiezen. Meer foto’s kun je natuurlijk vrijblijvend nabestellen.

Buiten fotoshoot €59,-

Een fotoshoot heerlijk in de natuur waar de kinderen lekker kunnen spelen en kunnen genieten van de zon. Kies uit een van onze twee standaard locaties: De prachtige Soesterduinen of in het Groenendaalse bos bij Heemstede. Andere locaties kunnen we natuurlijk altijd bespreken en we bekijken graag samen de mogelijkheden.

De fotoshoot is inclusief:

N

Professionele nabewerking

N

Fotopresentatie om de gewenste foto’s uit te kiezen (op een andere dag)

N
Een afdruk van 20×30 die je zelf mag uitkiezen. Meer foto’s kun je natuurlijk vrijblijvend nabestellen.

Cakesmash fotoshoot €109,-

Een cakesmash fotoshoot is de perfecte manier om de eerste verjaardag van je kindje te vieren. Laat je kindje lekker vies worden en spelen met de taart zodat jullie straks de schattigste foto’s hebben. Wij zorgen voor de versiering en de taart, uiteraard mag je zelf ook nog versiering meenemen. We bespreken graag van te voren welke kleur je zou willen.

De fotoshoot is inclusief

N

Taart en versiering

N

Fotoshoot van 30 minuten

N
Naderhand een badje om schoon te maken (met nog een shoot van 15 minuten)
N
Professionele nabewerking
N
Fotopresentatie om de gewenste foto’s uit te kiezen (op een andere dag)
N
Een afdruk van 20×30 die je zelf mag uitkiezen. Meer foto’s kun je natuurlijk vrijblijvend nabestellen.

Hoe gaan wij te werk?

Ben jij benieuwd hoe het proces van een fotoshoot in zijn werk gaat? Bij een fotoshoot komen een aantal dingen kijken, bekijk hieronder hoe wij te werk gaan om het beste resultaat te behalen.

01.

Reserveren

Je kunt online, via e-mail of telefonisch een fotoshoot boeken. We kijken dan samen naar een passende datum en tijd om de reservering definitief te maken. Je ontvangt van ons een e-mail met de afspraak en tips over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de fotoshoot.

02.

De fotoshoot

Tijdens de fotoshoot is het belangrijk dat jullie plezier hebben en we er een leuke dag van maken. We nemen de tijd, bespreken je wensen, drinken een koffietje, doen leuke opdrachten en creëren zo samen de leukste, spontane foto’s. Na de fotoshoot plannen we meteen een datum in voor de fotopresentatie.

03.

Fotopresentatie

Na de fotoshoot zien we elkaar nog een keer op de dag van de fotopresentatie. De fotograaf maakt een goede selectie van de foto’s, bewerkt deze professioneel na, en laat al deze foto’s zien in een slideshow. Hieruit kun jij kiezen welke foto’s je wilt ontvangen. We kunnen ondertussen eventueel ook nog de kleuren aanpassen en ontvang jij de foto’s helemaal naar jouw wensen.

Mooiste momenten vast op beeld

Bijzondere foto’s van jouw bruiloft en de mooiste herinneringen vastgelegd op beeld?

Wij zorgen ervoor dat geen een moment wordt overgeslagen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over de fotoshoot? Bekijk hieronder of jou vraag erbij staat. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog andere vragen hebt.

Kan ik de foto’s ook digitaal thuis bekijken?

Wij houden altijd een fotopresentatie bij ons in de studio. Zo kunnen we samen een selectie maken van de gewenste foto’s en eventuele aanpassingen maken om alles naar wens te maken. We houden van persoonlijk contact en dit is veel makkelijker dan alles via de mail bespreken.

Wanneer kan ik de foto’s ontvangen?

We plannen altijd samen een afspraak in voor de fotopresentatie. Voor de presentatie maken wij al een goede selectie en bewerken we de foto’s professioneel na, daarom hebben wij hier even de tijd voor nodig. Na de fotopresentatie worden de foto’s dezelfde dag nog verstuurd.

Welke kleur achtergronden hebben jullie?

Wij hebben bij ons in de studio witte, grijze en zwarte achtergronden.

Met hoeveel mensen kan ik maximaal op de foto?

Bij een fotoshoot in de studio kunnen er maximaal 15 personen op de foto. Bij een buitenshoot kunnen er maximaal 20 personen op de foto.

Recensies

Wij geloven dat fotografie meer is dan alleen een foto. Het is een herinnering, een moment samen met je dierbaren.

Wat een feestje om hier je familiefoto's te laten maken! Bijzonder vriendelijke mensen. Resultaat is superleuk, mooier dan ik had verwacht. En de manier waarop je een email krijgt met een link om de digitale foto's te bekijken en downloaden is een kadootje. Er is gewoon een prachtige "eigen" pagina gemaakt, waar je je foto's overzichtelijk kunt bekijken. Zeker een aanrader om hier je foto's te laten maken!
Familie van Burken
Vandaag konden we de foto's komen bekijken en jeetje wat zijn die ontzettend mooi geworden .
Anny Wittebrood
Erg behulpzaam en vriendelijk. Super mooie foto's van de kinderen hier laten maken voor een duo foto met een prachtig resultaat. Een mooier kado kon ik m'n man niet geven voor zijn 50e verjaardag
Daniëlle Buitenweg
Goeie, vriendelijke meedenkende fotograaf!
Lex Brakenhoff
Wat hebben wij een leuke middag gehad. Met mijn dochter, kleindochter en onze hond Tess zijn er mooie foto's gemaakt. De shoot ging heel relaxed , zonder druk , geen haast, alles ging gemoedelijk en vrolijk.
Louise Huizer
Hele leuke fotoshoot gedaan met mijn hond! Het ging lekker vlot, zodat het niet te intensief zou worden voor mijn hond. Shanine wist ook precies hoe ze haar aandacht moest trekken. De foto's zijn prachtig geworden, er hangt er al een uitvergroot in de woonkamer.
Julia Leussink
Ben 2 keer geweest bij deze fotostudio voor foto's van mijn hond en beide keren heel tevreden. Een keer in de studio zelf en een keer bij een kerstbomentuin. Van te voren contact gezocht omdat mijn hond moeite kan hebben in het contact met nieuwe mensen. Hier werd erg fijn op gereageerd en het was geen probleem. Mijn hond was dol op de fotograaf! Ze ging heel geduldig om met mijn hond.Beide keren meer foto's afgenomen dan van te voren gepland omdat er zoveel mooie tussen zaten. Ik vind het fijn dat je een fotopresentatie in de studio krijgt zodat je de foto's die op elkaar lijken kan vergelijken en zelf de leukste kan uitkiezen.Mocht ik nog een derde fotoshoot willen, dan kom ik zeker weer terug!
Esmee Bakker
Leuke gezins-shoot gedaan!
Eric De Jonge
Hele fijne ervaring. Zowel tijdens het shooten (zwangerschapsshoot) als tijdens de presentatie. De foto’s zijn erg mooi geworden. Veel om uit te kiezen. Maar veel belangrijker… het team denkt mee, wij voelden ons op ons gemak bij jullie en jullie zorgen voor fijne momenten. Dank jullie wel en wie weet tot ziens!
Romy H.
Great session
Rosangela Meza
Erg mooie foto's van mijn hond en mezelf. Zelfs terwijl mijn hond erg bang was
Rebecca Timmerman
Fantastic team of people. Prioritize customer needs and wishes. Coming back
AKINSANYA MAYOWA
Shanine en Benne waren beide aanwezig op onze bruiloft. Door beide fotograven krijgt je nog meer van de dag super mooi in beeld. Samen hebben we onze ideeën besproken. Ze snapte precies hoe wij het voor ons zagen. Dit zie je fantastisch terug in alle foto's en het prachtige boek! Wij zijn ontzettend blij met de keuze voor Memento!
Frederiek Zwetsloot - Bartels
Mooi verwelkomt
martine mulder
Veel plezier gehad en (ook daardoor) hele mooie foto's!
Caroline van Tatenhove
Super leuke shoot gedaan samen met mijn vriend en onze pup.Shanine doet het echt heel erg leuk en de foto’s zijn heel leuk geworden.
shirley G.
Leuke shoot gedaan. Wacht met smart op de foto's.😇
Melissa De Romijn
Snel schakelen, top service en professioneel. Ga zo door fotostudio Memento. Overigens heel erg blij met de foto's van Abby. Onze kantoorhond.
Nicolay van Breukelen (Makelaars in zekerheid)
Wat een goede en leuke fotografe! Kopje koffie, leuk praatje, en prachtige foto’s! Ik kwam hier terecht via vakantie veilingen, kom zeker nog eens terug!
Mas K
Leuke knusse studio, de dame die de fotos maakte was erg geduldig wat heel fijn is met een baby ,de fotos zijn ontzettend mooi geworden. Zou hier zeker nog een keer terug heen gaan.
Rebecca Roos
js_loader

Andere prijzen bekijken?

Wil jij nog wat extra’s voor bij je foto’s? Laat je foto’s afdrukken, kies voor een foto op canvas of ga voor een mooie lijst. Bekijk alle mogelijkheden hier.

Mooiste momenten vast op beeld

De mooiste foto’s samen met jou familie, vrienden, kinderen en huisdieren?

Leg de mooiste momenten vast zodat je deze herinneringen voor altijd bij je hebt. Plan een fotoshoot in en dan bekijken we samen jullie wensen.