Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over de fotoshoot? Bekijk hieronder of jou vraag erbij staat. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog andere vragen hebt.

Kan ik de foto’s ook digitaal thuis bekijken?

Wij houden altijd een fotopresentatie bij ons in de studio. Zo kunnen we samen een selectie maken van de gewenste foto’s en eventuele aanpassingen maken om alles naar wens te maken. We houden van persoonlijk contact en dit is veel makkelijker dan alles via de mail bespreken.

Welke kleur achtergronden hebben jullie?

Wij hebben bij ons in de studio een witte , grijze en zwarte achtergronden.

Kunnen jullie photoshoppen?

Wij kunnen wel fotoshoppen, maar dit is wel tegen een meerprijs. Wij kijken graag met je mee voor het beste resultaat.

Met hoeveel mensen kan ik maximaal op de foto?

Bij een fotoshoot in de studio kunnen er maximaal 15 personen op de foto. Bij een buitenshoot kunnen er maximaal 20 personen op de foto.

Mag ik meerdere waardebonnen tegelijk inleveren?

Nee, er mag maar een waardebon of actie tegelijk worden ingeleverd bij een fotoshoot.

Tot wanneer kan ik mijn fotoshoot annuleren?

De fotoshoot kan je tot 24 uur van te voren gratis geannuleerd worden. Ben je later dan 24 uur dan brengen wij €19,- in rekening om de shoot te verplaatsen.

Wanneer kan ik de foto’s ontvangen?

We plannen altijd samen een afspraak in voor de fotopresentatie. Voor de presentatie maken wij al een goede selectie en bewerken we de foto’s professioneel na, daarom hebben wij hier even de tijd voor nodig. Na de fotopresentatie worden de foto’s dezelfde dag nog verstuurd.

Fotoshoots

Benieuwd wat voor fotoshoots je allemaal bij ons kan doen? Je kunt bij ons terecht voor alle verschillende shoots die je maar kunt bedenken. Van een fotoshoot met je kinderen, familie of geliefde tot een shoot met je vrienden of huisdier. Staat jouw shoot er niet bij? Wij denken graag met je mee voor een passende shoot.

Uitstapje

Een leuk uitstapje met je kinderen, vrienden of familie en de mooiste foto’s?

Wij leggen de mooiste momenten voor jou vast. We nemen de tijd en zorgen dat iedereen zich op zijn gemakt voelt. Plan een fotoshoot in en dan bekijken we samen de mogelijkheden.