menu

''5 tips voor de leukste familie foto's''

Je wil natuurlijk goed voorbereid zijn voor je fotoshoot wij geven jullie graag tips mee om je fotoshoot goed voor te bereiden. 

''Fotostudio Memento''

Wij geven je 5 tips voor de leukste familie foto's! 

Jij gaat op de foto met de hele familie maar je ziet het niet voor je om stijfjes op een bank te zitten en te kijken naar de camera. Jij houd meer van die leuke spontane foto’s! Tof dat ben je hier in ieder geval aan het goede adres. Wij geven je de 5 tips om je voor te bereiden op een mega leuke fotoshoot.


1. Wees jezelf tijdens een fotoshoot. Bereid je lekker voor met leuke kleding zorg dat je op elkaar bent afgestemd zodat de foto mooi 1 geheel wordt. Voor meer tips over wat voor kleding je aanmoet tijdens een shoot kun je ons blog lezen over de kledingtips 

2. Zorg voor leuke accessoires denk hierbij aan een hobby die je uitoefent hoe tof is het als iedereen een voorwerp of iets grappigs mee neemt van zijn of haar hobby. Kook jij bijvoorbeeld graag neem een pan en een koksmuts mee of zit je op hockey dan kun je natuurlijk in je hockeykleding met stick komen. Voetballen? Neem een toffe voetbal mee met je favoriete club en een voetbal t-shirt of outfit. Of vind jij het mega leuk om te klussen? Kom dan in je klus kleding met gereedschap. Dit is super leuk als extraatje te doen met de familie!
 
3. Je kan ook een leuk Thema aan je shoot geven. Denk hierbij dan bijvoorbeeld aan samen in de keuken staan met de familie. Koksmutsen potten en pannen kookgerei kookschort en bloem om de boel natuurlijk echt levend te maken. Zo kun je natuurlijk heel veel leuke thema’s verzinnen om met de familie op shoot te doen.

4. Maak je geen zorgen over poses wij hebben heel erg veel leuke ideen! Wel kun je natuurlijk bij ons op de website inspiratie opdoen wat bij jou familie past.

5.Confetti voor een feestje! Je kunt natuurlijk altijd nog confetti meenemen voor een leuk feestje dit doen we dan wel aan het eind van de fotoshoot.

De fotografen van fotostudio Memento zorgen altijd voor een feestje en zorgen voor jullie leuke poses en resultaat dus geen zorgen!5 tips voor de leukste fotoshoot

-Annemarie

Wat was de fotograaf enthousiast!
Ze weet hoe ze met kinderen om kan gaan en in welke poses je leuke foto's krijgt. Mooie grote frisse studio. Zeker een aanrader!

Wat vonden andere van Fotostudio Memento...

Met een gemiddelede van een 4,9 op google Reviews

Klik Hier voor meer reviews

-Priscilla

Super mooie foto's konden niet kiezen. Goede kwaliteit en denken goed mee, leuke ideeën! We zijn heel erg blij met deze mooie herinnering. 😁

-Frank

Zeer tevreden. Samen met me dochter op fotoshoot geweest. Je krijgt echt zeer goede foto’s en de fotograve was zeer professioneel en lief naar me dochter

-SamanTHA

Super lieve meiden, nemen alle tijd voor de foto's en de bespreking. Foto's zijn schitterend zowel bewerkt als onbewerkt. Ik raad Memento aan!♡

-Marjo

Ondanks dat wij veels te laat voor de boekingstijd aanwezig waren werden wij keurig ontvangen en in alle rust geholpen. De opdrachten waren duidelijk en vriendelijk, waardoor wij op ons gemak waren

Heb jij een brandende vraag? en kon je het even zo snel niet terug vinden op onze website? Wij hebben een mooie lijst opgesteld met de veel gestelde vragen. Wellicht staat hier je antwoord tussen. Zo niet? Laat het ons dan even weten dan helpen we je uiteraard graag verder. 

''Een fotoshoot gaat niet alleen om het eindresultaat.'' Het is een geluksmomentje die je samen met je dierbare beleefd en vastgelegd wordt op beeld. We vinden het belangrijk dat het echt voelt als een leuk dagje weg vol mooie herinneringen. De spontane foto’s ontstaan wanneer je plezier hebt en je je op je gemak voelt. We zorgen er voor dat we een ontspannen en leuke sfeer creëren en er altijd een feestje van maken samen voor spontane foto’s met een echte glimlach. Daarnaast is een foto een tastbare blijvende herinnering van een mooie dag die jullie samen beleefd hebben. Het is een moment die je altijd kan blijven koesteren en waar je vol trots op terug kan kijken. Dit is waar fotostudio Memento voor staat en werken met liefde samen naar een mooi eindresultaat.

Kijk hier voor de meest gestelde vragen.

Prijslijst voor de nabestellingen

Reserveer je fotoshoot.

2 in 1 duoportret wat is dat?

Veel gestelde vragen