menu

Shanine 
Eigenaar/fotograaf

Benne
Eigenaar/fotograaf

Ilse
Fotograaf

Sarah
Fotograaf

Marjolijn
Fotograaf

Loes 
Fotograaf

''Life is about pretty moments''
Fotostudio Memento

Wij zijn Fotostudio Memento een leuk persoonlijk team die de krachten bundelt om iedereen blij te maken. Wij staan voor die leuke geluksmomentjes en zullen zorgen dat dat zichtbaar is op de foto. Fotografie is meer dan een mooie foto. Het is is een herinnering een persoonlijk verhaal en een beleving.

Team

Vragen 

Werkwijze

Ons Team

Persoonlijk

Wij maken er samen een mooi moment van, zorgen dat jij je op je gemak voelt en jezelf terug ziet in de foto’s hoe je echt bent. We denken graag met je mee om zo samen tot het mooiste resultaat te komen. 

Bijzondere ervaring

Een fotoshoot gaat niet alleen om het eindresultaat. Het is een geluksmomentje die je samen met je dierbare beleefd en vastgelegd wordt op beeld. Spontane foto’s ontstaan wanneer je plezier hebt en je je op je gemak voelt. 

Blijvende herinnering

Een foto is een tastbare blijvende herinnering van een mooie dag die jullie samen beleefd hebben. Het is een moment die je altijd kan blijven koesteren en waar je vol trots op terug kan kijken.

Award winning fotostudio

Lees het in ons blog

Waarom fotostudio memento?

Heb jij een brandende vraag? en kon je het even zo snel niet terug vinden op onze website? Wij hebben een mooie lijst opgesteld met de veel gestelde vragen. Wellicht staat hier je antwoord tussen. Zo niet? Laat het ons dan even weten dan helpen we je uiteraard graag verder. 

''Een fotoshoot gaat niet alleen om het eindresultaat.'' Het is een geluksmomentje die je samen met je dierbare beleefd en vastgelegd wordt op beeld. We vinden het belangrijk dat het echt voelt als een leuk dagje weg vol mooie herinneringen. De spontane foto’s ontstaan wanneer je plezier hebt en je je op je gemak voelt. We zorgen er voor dat we een ontspannen en leuke sfeer creëren en er altijd een feestje van maken samen voor spontane foto’s met een echte glimlach. Daarnaast is een foto een tastbare blijvende herinnering van een mooie dag die jullie samen beleefd hebben. Het is een moment die je altijd kan blijven koesteren en waar je vol trots op terug kan kijken. Dit is waar fotostudio Memento voor staat en werken met liefde samen naar een mooi eindresultaat.

Kijk hier voor de meest gestelde vragen.

Prijslijst voor de nabestellingen

Reserveer je fotoshoot.

2 in 1 duoportret wat is dat?

Veel gestelde vragen