menu

''Tof vakantie uitje'

Een leuk vakantie uitje samen op de foto. Je maakt mooie herinneringen met elkaar,
en beleeft een gezellige fotoshoot.

''Fotostudio Memento''

Tijdens de vakantie kan het soms een hele klus zijn om leuke dingen te bedenken. Maar, hé, heb je weleens gedacht aan een toffe fotoshoot? Serieus, het is niet alleen superleuk, maar je krijgt er ook prachtige foto's voor terug! Het organiseren van een fotosessie met vrienden, familie of zelfs in je eentje kan een geweldige, creatieve ervaring zijn. Hier zijn een paar redenen waarom een fotoshoot in de vakantie echt te gek is:

Captureren van Bijzondere Momenten
Vakanties draaien om quality time en avonturen beleven. Een fotoshoot is de perfecte manier om die momenten vast te leggen. Van die enorme glimlach tot spontane acties - die herinneringen worden vastgelegd op foto's die je steeds opnieuw wilt bekijken.

Uitdrukken van Jezelf
Een fotoshoot is jouw moment om jezelf te laten zien voor de camera. Kies kleding die echt 'jij' is, probeer verschillende poses en zoek toffe achtergronden. Het is jouw kans om jouw unieke stijl vast te leggen op beeld.

Samenzijn en Pret met Dierbaren
Of je nu met vrienden, familie of zelfs met je huisdieren bent, een fotoshoot is gewoon hartstikke leuk! Samen lachen voor de camera schept een band en zorgt voor kostbare momenten die je voor altijd wilt koesteren.


Leuk vakantie uitje

-Annemarie

Wat was de fotograaf enthousiast!
Ze weet hoe ze met kinderen om kan gaan en in welke poses je leuke foto's krijgt. Mooie grote frisse studio. Zeker een aanrader!

Wat vonden andere van Fotostudio Memento...

Met een gemiddelede van een 4,9 op google Reviews

Klik Hier voor meer reviews

-Priscilla

Super mooie foto's konden niet kiezen. Goede kwaliteit en denken goed mee, leuke ideeën! We zijn heel erg blij met deze mooie herinnering. 😁

-Frank

Zeer tevreden. Samen met me dochter op fotoshoot geweest. Je krijgt echt zeer goede foto’s en de fotograve was zeer professioneel en lief naar me dochter

-SamanTHA

Super lieve meiden, nemen alle tijd voor de foto's en de bespreking. Foto's zijn schitterend zowel bewerkt als onbewerkt. Ik raad Memento aan!♡

-Marjo

Ondanks dat wij veels te laat voor de boekingstijd aanwezig waren werden wij keurig ontvangen en in alle rust geholpen. De opdrachten waren duidelijk en vriendelijk, waardoor wij op ons gemak waren

Heb jij een brandende vraag? en kon je het even zo snel niet terug vinden op onze website? Wij hebben een mooie lijst opgesteld met de veel gestelde vragen. Wellicht staat hier je antwoord tussen. Zo niet? Laat het ons dan even weten dan helpen we je uiteraard graag verder. 

''Een fotoshoot gaat niet alleen om het eindresultaat.'' Het is een geluksmomentje die je samen met je dierbare beleefd en vastgelegd wordt op beeld. We vinden het belangrijk dat het echt voelt als een leuk dagje weg vol mooie herinneringen. De spontane foto’s ontstaan wanneer je plezier hebt en je je op je gemak voelt. We zorgen er voor dat we een ontspannen en leuke sfeer creëren en er altijd een feestje van maken samen voor spontane foto’s met een echte glimlach. Daarnaast is een foto een tastbare blijvende herinnering van een mooie dag die jullie samen beleefd hebben. Het is een moment die je altijd kan blijven koesteren en waar je vol trots op terug kan kijken. Dit is waar fotostudio Memento voor staat en werken met liefde samen naar een mooi eindresultaat.

Kijk hier voor de meest gestelde vragen.

Prijslijst voor de nabestellingen

Reserveer je fotoshoot.

2 in 1 duoportret wat is dat?

Veel gestelde vragen