menu

''Leuke cadeau tips wij zetten ze voor je op een rijtje''

Opzoek naar een leuk en origineel cadeau? Lees ze hieronder.

''Fotostudio Memento''


 5. Geweldige Fotografie Cadeau-Ideeën om Dierbare Momenten Vast te Leggen


Het vinden van het perfecte cadeau dat zowel uniek als gedenkwaardig is, kan soms een uitdaging zijn. Maar wanneer het gaat om het vastleggen van kostbare momenten met behulp van fotografie, zijn er verschillende prachtige opties beschikbaar. Of het nu gaat om het vieren van een jubileum, een verjaardag of gewoon het koesteren van speciale momenten, hier zijn vijf fantastische fotografiecadeaus:

1. Fotoshoot met de Familie: Een Tijdloos Geschenk
Een fotoshoot met de hele familie is een geweldige manier om dierbare momenten vast te leggen. Denk aan het organiseren van een professionele fotosessie in een park, aan het strand of zelfs gewoon thuis. Deze ervaring biedt niet alleen de gelegenheid om samen te komen voor mooie foto's, maar zorgt ook voor kostbare herinneringen die generaties lang worden gekoesterd.

2. Personaliseer een Prachtig Canvas: Kunst aan de Muur
Een ander prachtig cadeau-idee is het laten afdrukken van een speciale foto op canvas. Kies een afbeelding die dierbaar is voor de ontvanger en laat deze op een hoogwaardig canvas drukken. Dit kunstwerk zal een blijvende indruk maken en kan dienen als een prachtige toevoeging aan hun interieur.

3. Waardevolle Foto's Inlijsten: Een Tastbare Herinnering
Sommige momenten zijn te waardevol om in een digitale galerij te laten verdwijnen. Overweeg om een bijzondere foto in te lijsten, bijvoorbeeld een trouwfoto, een foto van een geliefde plek of een moment dat veel betekent voor de ontvanger. Door het inlijsten van deze foto wordt het een tastbare herinnering die elke dag opnieuw gewaardeerd wordt.

4. Fotoalbum Vol Herinneringen: Een Persoonlijk Geschenk
Een fotoalbum samenstellen is een geweldige manier om een verzameling van bijzondere momenten te presenteren. Verzamel foto's van speciale gelegenheden, vakanties of mijlpalen en creëer een prachtig samengesteld album. Voeg persoonlijke notities toe om de betekenis achter elke foto te benadrukken, waardoor het een heel persoonlijk geschenk wordt.

5. een 2 in 1 portret

Een echt kunstwerk aan de muur met je 2 kinderen, een 2 in 1 portret wordt van beide kinderen een half gezicht naast elkaar gezet. zo heb je een echt kunstwerk aan je muur van je beide kinderen.

Leuke cadeau tips!

-Annemarie

Wat was de fotograaf enthousiast!
Ze weet hoe ze met kinderen om kan gaan en in welke poses je leuke foto's krijgt. Mooie grote frisse studio. Zeker een aanrader!

Wat vonden andere van Fotostudio Memento...

Met een gemiddelede van een 4,9 op google Reviews

Klik Hier voor meer reviews

-Priscilla

Super mooie foto's konden niet kiezen. Goede kwaliteit en denken goed mee, leuke ideeën! We zijn heel erg blij met deze mooie herinnering. 😁

-Frank

Zeer tevreden. Samen met me dochter op fotoshoot geweest. Je krijgt echt zeer goede foto’s en de fotograve was zeer professioneel en lief naar me dochter

-SamanTHA

Super lieve meiden, nemen alle tijd voor de foto's en de bespreking. Foto's zijn schitterend zowel bewerkt als onbewerkt. Ik raad Memento aan!♡

-Marjo

Ondanks dat wij veels te laat voor de boekingstijd aanwezig waren werden wij keurig ontvangen en in alle rust geholpen. De opdrachten waren duidelijk en vriendelijk, waardoor wij op ons gemak waren

Heb jij een brandende vraag? en kon je het even zo snel niet terug vinden op onze website? Wij hebben een mooie lijst opgesteld met de veel gestelde vragen. Wellicht staat hier je antwoord tussen. Zo niet? Laat het ons dan even weten dan helpen we je uiteraard graag verder. 

''Een fotoshoot gaat niet alleen om het eindresultaat.'' Het is een geluksmomentje die je samen met je dierbare beleefd en vastgelegd wordt op beeld. We vinden het belangrijk dat het echt voelt als een leuk dagje weg vol mooie herinneringen. De spontane foto’s ontstaan wanneer je plezier hebt en je je op je gemak voelt. We zorgen er voor dat we een ontspannen en leuke sfeer creëren en er altijd een feestje van maken samen voor spontane foto’s met een echte glimlach. Daarnaast is een foto een tastbare blijvende herinnering van een mooie dag die jullie samen beleefd hebben. Het is een moment die je altijd kan blijven koesteren en waar je vol trots op terug kan kijken. Dit is waar fotostudio Memento voor staat en werken met liefde samen naar een mooi eindresultaat.

Kijk hier voor de meest gestelde vragen.

Prijslijst voor de nabestellingen

Reserveer je fotoshoot.

2 in 1 duoportret wat is dat?

Veel gestelde vragen