menu

''KLEDING TIPS VOOR DE FOTOSHOOT''

Je wil natuurlijk goed voorbereid zijn voor je fotoshoot wij geven jullie graag tips mee om je fotoshoot goed voor te bereiden. 

''Fotostudio Memento''

Je gaat op fotoshoot maar wat voor kleding doe je aan, hoe vaak wij niet de vraag krijgen met wat is de beste kleding die ik aan kan doen. Iedereen is natuurlijk anders en heeft een andere smaak maar we gaan onze tips voor je op een rijtje zetten!Kies bij voorkeur voor lichte kleuren, zachte kleuren, pastelkleuren en/of warme kleuren. Deze kleuren houden je foto’s fris en rustig. Bovendien laten deze kleuren zich goed combineren; ze zorgen ervoor dat je opgaat in de omgeving voor een buitenshoot en maken het 1 geheel met een binnenshoot. doordat deze kleuren zelden vloeken met de omgeving en of studio. Vermijd hele felle en neon kleuren; deze vloeken snel bij elkaar en reflecteren ook op de huid. 

Zorg voor rust in de kleding. Dit kan door te kiezen voor effen kleding. Kies liever geen drukke prints, patronen, logo’s en teksten op je kleding. Dit werkt vaak storend en leidt de aandacht af waar het uiteindelijk om gaat: jou/ jullie. Ook kunnen hele fijne lijntjes of ruitjes in de kleding een moiré- en onscherp-effect geven op de foto. Kies i.p.v. prints voor mooie materialen, zoals wol, kant, linnen, zijde.


Kies kleding waar jij je fijn & comfortabel in voelt. Kies bijvoorbeeld niet te strak zittende kleding. Of ga niet opeens een rokje en hoge hakken dragen als je dat anders nooit doet. Hoe je je voelt, straal je namelijk uit op de foto. Je moet je fijn voelen in je kleding om ontspannen en spontaan op de foto te staan.


Kies 1 of een paar basiskleuren; hier kunnen jullie vervolgens van afwijken/ variëren door meerdere tinten van dezelfde kleur te kiezen.


Kies een kleur die vrijwel iedereen in zijn/ haar kast heeft hangen en een beetje universeel is. Blauwe jeans met witte bovenkleding is bijvoorbeeld een klassieker, maar een andere contrasterende kleur kan natuurlijk ook, crème, pastel groen,licht bruin, donker bruin ect.


Kleding tips voor een geslaagde fotoshoot  

-Annemarie

Wat was de fotograaf enthousiast!
Ze weet hoe ze met kinderen om kan gaan en in welke poses je leuke foto's krijgt. Mooie grote frisse studio. Zeker een aanrader!

Wat vonden andere van Fotostudio Memento...

Met een gemiddelede van een 4,9 op google Reviews

Klik Hier voor meer reviews

-Priscilla

Super mooie foto's konden niet kiezen. Goede kwaliteit en denken goed mee, leuke ideeën! We zijn heel erg blij met deze mooie herinnering. 😁

-Frank

Zeer tevreden. Samen met me dochter op fotoshoot geweest. Je krijgt echt zeer goede foto’s en de fotograve was zeer professioneel en lief naar me dochter

-SamanTHA

Super lieve meiden, nemen alle tijd voor de foto's en de bespreking. Foto's zijn schitterend zowel bewerkt als onbewerkt. Ik raad Memento aan!♡

-Marjo

Ondanks dat wij veels te laat voor de boekingstijd aanwezig waren werden wij keurig ontvangen en in alle rust geholpen. De opdrachten waren duidelijk en vriendelijk, waardoor wij op ons gemak waren

Heb jij een brandende vraag? en kon je het even zo snel niet terug vinden op onze website? Wij hebben een mooie lijst opgesteld met de veel gestelde vragen. Wellicht staat hier je antwoord tussen. Zo niet? Laat het ons dan even weten dan helpen we je uiteraard graag verder. 

''Een fotoshoot gaat niet alleen om het eindresultaat.'' Het is een geluksmomentje die je samen met je dierbare beleefd en vastgelegd wordt op beeld. We vinden het belangrijk dat het echt voelt als een leuk dagje weg vol mooie herinneringen. De spontane foto’s ontstaan wanneer je plezier hebt en je je op je gemak voelt. We zorgen er voor dat we een ontspannen en leuke sfeer creëren en er altijd een feestje van maken samen voor spontane foto’s met een echte glimlach. Daarnaast is een foto een tastbare blijvende herinnering van een mooie dag die jullie samen beleefd hebben. Het is een moment die je altijd kan blijven koesteren en waar je vol trots op terug kan kijken. Dit is waar fotostudio Memento voor staat en werken met liefde samen naar een mooi eindresultaat.

Kijk hier voor de meest gestelde vragen.

Prijslijst voor de nabestellingen

Reserveer je fotoshoot.

2 in 1 duoportret wat is dat?

Veel gestelde vragen