Over Fotostudio Memento

Wij zijn Fotostudio Memento een sterk team dat de krachten bundelt om iedereen blij te maken. Wij staan voor die leuke geluksmomentjes en zullen zorgen dat dat zichtbaar is op de foto. Fotografie is meer dan een mooie foto, het is een herinnering een persoonlijk verhaal en een beleving..

Over Fotostudio Memento

Wij zijn Fotostudio Memento een sterk team dat de krachten bundelt om iedereen blij te maken. Wij staan voor die leuke geluksmomentjes en zullen zorgen dat dat zichtbaar is op de foto. Fotografie is meer dan een mooie foto, het is een herinnering een persoonlijk verhaal en een beleving..

Ons team

Elke dag staan al onze fotografen vol plezier achter de camera om jou een geluksmoment te bezorgen en de mooiste momenten vast te leggen. Benieuwd wie jouw foto’s straks zal maken? Bekijk hier ons leuke team van enthousiaste fotografen.

Shanine
Benne
Ilse

Maurits

Marjolijn
Sarah
Kione

Waarom fotostudio Memento?

Wij geloven dat fotografie meer is dan alleen een foto. Het is een herinnering, een moment samen met je dierbaren.

Persoonlijk

Bij ons ben je geen nummertje. Wij maken er samen een mooi moment van, zorgen dat jij je op je gemak voelt en jezelf terug ziet in de foto’s hoe je echt bent. We denken graag met je mee om zo samen tot het mooiste resultaat te komen.

Bijzondere ervaring

Een fotoshoot gaat niet alleen om het eindresultaat. Het is een geluksmomentje die je samen met je dierbare beleefd en vastgelegd wordt op beeld. We vinden het belangrijk dat het echt voelt als een leuk dagje weg vol mooie herinneringen.

Spontane foto’s

Spontane foto’s ontstaan wanneer je plezier hebt en je je op je gemak voelt. We zorgen er voor dat we een ontspannen en leuke sfeer creëren en er altijd een feestje van maken samen voor spontane foto’s met een echte glimlach.

Blijvende herinnering

Een foto is een tastbare blijvende herinnering van een mooie dag die jullie samen beleefd hebben. Het is een moment die je altijd kan blijven koesteren en waar je vol trots op terug kan kijken.

Kleine geluksmomentjes

Een klein geluksmomentje is de mooiste herinnering. Wij geloven dat de kleinste dingen het leven juist mooi maken. De herinneringen die we maken moeten we koesteren en vastleggen. Fotografie is meer dan een mooie foto, het is een herinnering een persoonlijk verhaal en een beleving. Wij willen jullie vastleggen zoals jullie echt zijn. Spontane foto’s waar je voor altijd met vreugde op terug kunt kijken.

In goede en slechte tijden

We maken tegenwoordig zoveel herinneren dat we dit vaak vergeten vast te leggen en niks hebben om op terug te kijken. Mooie herinneringen moet je koesteren voordat deze alweer weer voorbij gevlogen zijn. Vaak bedenken we pas in de tijden dat het misschien wat minder gaat wat we allemaal hebben en waar we trots op mogen zijn. Daarom is het belangrijk om juist in de goede tijden deze mooie momenten vast te leggen zodat je altijd iets hebt om op terug te kunnen kijken.

Mooiste herinneringen

Laat geen een moment voorbij schieten.

Leg de mooiste herinneringen vast op beeld voordat het misschien te laat is. Zorg voor die kleine geluksmomentjes die het leven zo mooi maken.

Vele gingen je voor

We hebben al veel mensen mogen blij maken en de mooiste momenten vastgelegd. Bekijk hieronder wat wij allemaal al hebben gedaan.

Recensies

Wij geloven dat fotografie meer is dan alleen een foto. Het is een herinnering, een moment samen met je dierbaren.

Wat een feestje om hier je familiefoto's te laten maken! Bijzonder vriendelijke mensen. Resultaat is superleuk, mooier dan ik had verwacht. En de manier waarop je een email krijgt met een link om de digitale foto's te bekijken en downloaden is een kadootje. Er is gewoon een prachtige "eigen" pagina gemaakt, waar je je foto's overzichtelijk kunt bekijken. Zeker een aanrader om hier je foto's te laten maken!
Familie van Burken
Vandaag konden we de foto's komen bekijken en jeetje wat zijn die ontzettend mooi geworden .
Anny Wittebrood
Erg behulpzaam en vriendelijk. Super mooie foto's van de kinderen hier laten maken voor een duo foto met een prachtig resultaat. Een mooier kado kon ik m'n man niet geven voor zijn 50e verjaardag
Daniëlle Buitenweg
Goeie, vriendelijke meedenkende fotograaf!
Lex Brakenhoff
Wat hebben wij een leuke middag gehad. Met mijn dochter, kleindochter en onze hond Tess zijn er mooie foto's gemaakt. De shoot ging heel relaxed , zonder druk , geen haast, alles ging gemoedelijk en vrolijk.
Louise Huizer
Hele leuke fotoshoot gedaan met mijn hond! Het ging lekker vlot, zodat het niet te intensief zou worden voor mijn hond. Shanine wist ook precies hoe ze haar aandacht moest trekken. De foto's zijn prachtig geworden, er hangt er al een uitvergroot in de woonkamer.
Julia Leussink
Ben 2 keer geweest bij deze fotostudio voor foto's van mijn hond en beide keren heel tevreden. Een keer in de studio zelf en een keer bij een kerstbomentuin. Van te voren contact gezocht omdat mijn hond moeite kan hebben in het contact met nieuwe mensen. Hier werd erg fijn op gereageerd en het was geen probleem. Mijn hond was dol op de fotograaf! Ze ging heel geduldig om met mijn hond.Beide keren meer foto's afgenomen dan van te voren gepland omdat er zoveel mooie tussen zaten. Ik vind het fijn dat je een fotopresentatie in de studio krijgt zodat je de foto's die op elkaar lijken kan vergelijken en zelf de leukste kan uitkiezen.Mocht ik nog een derde fotoshoot willen, dan kom ik zeker weer terug!
Esmee Bakker
Leuke gezins-shoot gedaan!
Eric De Jonge
Hele fijne ervaring. Zowel tijdens het shooten (zwangerschapsshoot) als tijdens de presentatie. De foto’s zijn erg mooi geworden. Veel om uit te kiezen. Maar veel belangrijker… het team denkt mee, wij voelden ons op ons gemak bij jullie en jullie zorgen voor fijne momenten. Dank jullie wel en wie weet tot ziens!
Romy H.
Great session
Rosangela Meza
Erg mooie foto's van mijn hond en mezelf. Zelfs terwijl mijn hond erg bang was
Rebecca Timmerman
Fantastic team of people. Prioritize customer needs and wishes. Coming back
AKINSANYA MAYOWA
Shanine en Benne waren beide aanwezig op onze bruiloft. Door beide fotograven krijgt je nog meer van de dag super mooi in beeld. Samen hebben we onze ideeën besproken. Ze snapte precies hoe wij het voor ons zagen. Dit zie je fantastisch terug in alle foto's en het prachtige boek! Wij zijn ontzettend blij met de keuze voor Memento!
Frederiek Zwetsloot - Bartels
Mooi verwelkomt
martine mulder
Veel plezier gehad en (ook daardoor) hele mooie foto's!
Caroline van Tatenhove
Super leuke shoot gedaan samen met mijn vriend en onze pup.Shanine doet het echt heel erg leuk en de foto’s zijn heel leuk geworden.
shirley G.
Leuke shoot gedaan. Wacht met smart op de foto's.😇
Melissa De Romijn
Snel schakelen, top service en professioneel. Ga zo door fotostudio Memento. Overigens heel erg blij met de foto's van Abby. Onze kantoorhond.
Nicolay van Breukelen (Makelaars in zekerheid)
Wat een goede en leuke fotografe! Kopje koffie, leuk praatje, en prachtige foto’s! Ik kwam hier terecht via vakantie veilingen, kom zeker nog eens terug!
Mas K
Leuke knusse studio, de dame die de fotos maakte was erg geduldig wat heel fijn is met een baby ,de fotos zijn ontzettend mooi geworden. Zou hier zeker nog een keer terug heen gaan.
Rebecca Roos
js_loader

Dierbare momenten

Wil jij dierbare foto’s van jou en je geliefde?

Wij leggen jullie leukste momentjes samen vast. Foto’s die jullie echt laten zien en een mooi verhaal overbrengen. Plan een fotoshoot in en dan kijken we samen naar jullie wensen.