Wil jij een prachtig 2 in 1 portret laten maken?

Een foto van jezelf met de kinderen? Een foto jouw van zoon en dochter? Of een portret van de gehele generatie in één? Het is mogelijk bij Fotostudio Memento. Leg de overeenkomsten en de verschillen vast op beeld.

Waarom een bij Fotostudio Memento?

Persoonlijk

Bijzondere ervaring

Blijvende herinnering

Wil jij een prachtig 2 in 1 portret laten maken?

Een foto van jezelf met de kinderen? Een foto jouw van zoon en dochter? Of een portret van de gehele generatie in één? Het is mogelijk bij Fotostudio Memento. Leg de overeenkomsten en de verschillen vast op beeld.

Persoonlijk

Bijzondere ervaring

Blijvende herinnering

Vele gingen je voor

Benieuwd naar foto’s van de friends fotoshoots. Hier een aantal foto’s van gelukkigen die je al voor zijn gegaan.

” Today’s little moments become tomorrow’s precious memories ”

Wat is een 2 in 1 fototshoot bij Fotostudio Memento

Een 2-1 portret is uniek. Je ziet in één oogopslag het verschil én de overeenkomsten van 2 personen. Hoeveel lijkt jouw zoon op jouw dochter en hoeveel lijken ze op papa en mama? Tijdens de het maken van de 2 in 1 portret maken we losse foto’s die je ook mee krijgt. Na afloop maken wij van de individuele foto’s een of meerdere 2 in 1 portretten. Het resultaat is altijd uniek en zorgt inspireert anderen die deze foto’s bij jou aan de muur zien hangen.

Kosten 2 in 1 portret.

De 2 in 1 portretten kosten €190,- incl 3 digitale foto’s, 2 portretten en 1 samengesteld.

Kosten generatiefoto.

Generatie foto kost voor 3 personen €190,- inclusief 4 digitale foto’s.

Hoe gaan wij te werk?

Ben jij benieuwd hoe het proces van een fotoshoot in zijn werk gaat? Bij een fotoshoot komen een aantal dingen kijken, bekijk hieronder hoe wij te werk gaan om het beste resultaat te behalen.

01.

Reserveren

Je kunt online, via e-mail of telefonisch een fotoshoot boeken. We kijken dan samen naar een passende datum en tijd om de reservering definitief te maken. Je ontvangt van ons een e-mail met de afspraak en tips over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de fotoshoot.

02.

De fotoshoot

Tijdens de fotoshoot is het belangrijk dat jullie plezier hebben en we er een leuke dag van maken. We nemen de tijd, bespreken je wensen, drinken een koffietje, doen leuke opdrachten en creëren zo samen de leukste, spontane foto’s. Na de fotoshoot plannen we meteen een datum in voor de fotopresentatie.

03.

Fotopresentatie

Na de fotoshoot zien we elkaar nog een keer op de dag van de fotopresentatie. De fotograaf maakt een goede selectie van de foto’s, bewerkt deze professioneel na, en laat al deze foto’s zien in een slideshow. Hieruit kun jij kiezen welke foto’s je wilt ontvangen. We kunnen ondertussen eventueel ook nog de kleuren aanpassen en ontvang jij de foto’s helemaal naar jouw wensen.

Waarom een 2 in 1 fotoshoot bij Fotostudio Memento?

Een 2 in 1 fotoshoot is een bijzondere ervaring en een blijvende herinnering.

Persoonlijk

Bij ons ben je geen nummertje. Wij maken er samen een mooi moment van, zorgen dat jij je op je gemak voelt en jezelf terug ziet in de foto’s hoe je echt bent. We denken graag met je mee om zo samen tot het mooiste resultaat te komen.

Bijzondere ervaring

Een fotoshoot gaat niet alleen om het eindresultaat. Het is een geluksmomentje die je samen met je dierbare beleefd en vastgelegd wordt op beeld. We vinden het belangrijk dat het echt voelt als een leuk dagje weg vol mooie herinneringen.

Blijvende herinnering

Een foto is een tastbare blijvende herinnering van een mooie dag die jullie samen beleefd hebben. Het is een moment die je altijd kan blijven koesteren en waar je vol trots op terug kan kijken.

Een unieke foto

Een 2 in 1 portret is uniek

Wil jij iets anders dan de losse portret aan de muur? Met een 2-1 portret brengen we mensen samen. Je ziet de verschillen én de overeenkomsten in 1 portret.

Bij het 2 in 1 portret kunnen daar ook meerdere mensen bijvoorbeeld 3 broers of zussen?

Ja dat kan we maken dan 3 verschillende in elkaar gemaakte portretten zodat iedereen met elkaar te vergelijken is dus 3 personen krijgen dan 3 in elkaar gemaakte foto’s + de 3 losse portretten. Dit kan dan ook met meer 4 of 5.

Wat is de max aantal personen van een generatie portret?

Maximaal 8 mensen verder kunnen wij helaas niet in elkaar zetten omdat dat te veel uit verhouding is.

Wat zit er bij de 2 in 1 of generatie fotoshoot?

Hier zitten de in elkaar gezette foto’s bij en de losse portretjes.

Kunnen wij deze shoot ook combineren met een andere normale fotoshoot?

Ja dit kan alleen zijn het wel 2 losse diensten waardoor de shoots apart afgerekend moeten worden.

Recensies

Wij geloven dat fotografie meer is dan alleen een foto. Het is een herinnering, een moment samen met je dierbaren.

Super service en prachtige foto's! Mijn hond kan in een nieuwe omgeving soms nerveus zijn, dus ik wist niet zeker hoe ze zou reageren op een fotostudio. Ik had dit van te vore aangegeven, iedereen ging hier perfect mee om en negeerden haar, zoals ik had gevraagd. Mijn hond en ik mochten eerst 5 minuten met z'n tweeën alleen in de studio zijn, zodat ze even op haar gemak kon wennen. Daarna ging alles super en had ze zelfs plezier! Ze namen ruim de tijd voor ons. Ik had niet verwacht dat er zó veel leuke foto's zouden zijn. Mijn hond is natuurlijk hartstikke fotogeniek, maar ik ben zelf ontzettend ongemakkelijk op foto's en toch stonden we er allebei leuk op. Het was super moeilijk kiezen, maar echt ontzettend blij met de selectie!
Jeanne Frints
Wat een feestje om hier je familiefoto's te laten maken! Bijzonder vriendelijke mensen. Resultaat is superleuk, mooier dan ik had verwacht. En de manier waarop je een email krijgt met een link om de digitale foto's te bekijken en downloaden is een kadootje. Er is gewoon een prachtige "eigen" pagina gemaakt, waar je je foto's overzichtelijk kunt bekijken. Zeker een aanrader om hier je foto's te laten maken!
Familie van Burken
Vandaag konden we de foto's komen bekijken en jeetje wat zijn die ontzettend mooi geworden .
Anny Wittebrood
Erg behulpzaam en vriendelijk. Super mooie foto's van de kinderen hier laten maken voor een duo foto met een prachtig resultaat. Een mooier kado kon ik m'n man niet geven voor zijn 50e verjaardag
Daniëlle Buitenweg
Goeie, vriendelijke meedenkende fotograaf!
Lex Brakenhoff
Wat hebben wij een leuke middag gehad. Met mijn dochter, kleindochter en onze hond Tess zijn er mooie foto's gemaakt. De shoot ging heel relaxed , zonder druk , geen haast, alles ging gemoedelijk en vrolijk.
Louise Huizer
Hele leuke fotoshoot gedaan met mijn hond! Het ging lekker vlot, zodat het niet te intensief zou worden voor mijn hond. Shanine wist ook precies hoe ze haar aandacht moest trekken. De foto's zijn prachtig geworden, er hangt er al een uitvergroot in de woonkamer.
Julia Leussink
Ben 2 keer geweest bij deze fotostudio voor foto's van mijn hond en beide keren heel tevreden. Een keer in de studio zelf en een keer bij een kerstbomentuin. Van te voren contact gezocht omdat mijn hond moeite kan hebben in het contact met nieuwe mensen. Hier werd erg fijn op gereageerd en het was geen probleem. Mijn hond was dol op de fotograaf! Ze ging heel geduldig om met mijn hond.Beide keren meer foto's afgenomen dan van te voren gepland omdat er zoveel mooie tussen zaten. Ik vind het fijn dat je een fotopresentatie in de studio krijgt zodat je de foto's die op elkaar lijken kan vergelijken en zelf de leukste kan uitkiezen.Mocht ik nog een derde fotoshoot willen, dan kom ik zeker weer terug!
Esmee Bakker
Leuke gezins-shoot gedaan!
Eric De Jonge
Hele fijne ervaring. Zowel tijdens het shooten (zwangerschapsshoot) als tijdens de presentatie. De foto’s zijn erg mooi geworden. Veel om uit te kiezen. Maar veel belangrijker… het team denkt mee, wij voelden ons op ons gemak bij jullie en jullie zorgen voor fijne momenten. Dank jullie wel en wie weet tot ziens!
Romy H.
Great session
Rosangela Meza
Erg mooie foto's van mijn hond en mezelf. Zelfs terwijl mijn hond erg bang was
Rebecca Timmerman
Fantastic team of people. Prioritize customer needs and wishes. Coming back
AKINSANYA MAYOWA
Shanine en Benne waren beide aanwezig op onze bruiloft. Door beide fotograven krijgt je nog meer van de dag super mooi in beeld. Samen hebben we onze ideeën besproken. Ze snapte precies hoe wij het voor ons zagen. Dit zie je fantastisch terug in alle foto's en het prachtige boek! Wij zijn ontzettend blij met de keuze voor Memento!
Frederiek Zwetsloot - Bartels
Mooi verwelkomt
martine mulder
Veel plezier gehad en (ook daardoor) hele mooie foto's!
Caroline van Tatenhove
Super leuke shoot gedaan samen met mijn vriend en onze pup.Shanine doet het echt heel erg leuk en de foto’s zijn heel leuk geworden.
shirley G.
Leuke shoot gedaan. Wacht met smart op de foto's.😇
Melissa De Romijn
Snel schakelen, top service en professioneel. Ga zo door fotostudio Memento. Overigens heel erg blij met de foto's van Abby. Onze kantoorhond.
Nicolay van Breukelen (Makelaars in zekerheid)
js_loader

Samen één

Een 2-1 portret maakt jullie voor altijd één

Wil jij een 2-1 portret laten maken? Kom langs, geniet van fijne sfeer in studio en laat maak het onvergetelijk.