Wil jij een leuke fotoshoot lekker in de buitenlucht en in de natuur?

Creeër de spontaanste foto’s en kies voor een leuke buitenshoot. Lekker rollen, rennen springen, bij een buitenshoot kan het allemaal. Plan een fotoshoot in en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Waarom een bij Fotostudio Memento?

Persoonlijk

Bijzondere ervaring

Blijvende herinnering

Wil jij een leuke fotoshoot lekker in de buitenlucht en in de natuur?

Creeër de spontaanste foto’s en kies voor een leuke buitenshoot. Lekker rollen, rennen springen, bij een buitenshoot kan het allemaal. Plan een fotoshoot in en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Persoonlijk

Bijzondere ervaring

Blijvende herinnering

Vele gingen je voor

Benieuwd naar foto’s van de buitenshoots. Hier een aantal foto’s van gelukkigen die je al voor zijn gegaan.

” Today’s little moments become tomorrow’s precious memories ”

Wat is een buitenshoot bij Fotostudio Memento?

Een shoot lekker in de bossen of in de mooie duinen? Met een buitenshoot ontstaan de leukste foto’s en momenten. Heerlijk in de zon en de kinderen die lekker kunnen rondrennen, spelen en rollen door het zand, wat wil je nog meer? Een buitenshoot is geweldig, leuke actiefoto’s samen met de kinderen en de meest spontane momenten. Wij fotograferen standaard op 2 vaste buitenlocaties. De eerste locatie zijn de prachtige Soesterduinen die dicht bij onze studio in Soest liggen en de andere is in het bos dicht bij Heemstede. Heb jij nou een andere locatie in gedachte? Neem dan contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Hoe gaan wij te werk?

Ben jij benieuwd hoe het proces van een fotoshoot in zijn werk gaat? Bij een fotoshoot komen een aantal dingen kijken, bekijk hieronder hoe wij te werk gaan om het beste resultaat te behalen.

01.

Reserveren

Je kunt online, via e-mail of telefonisch een fotoshoot boeken. We kijken dan samen naar een passende datum en tijd om de reservering definitief te maken. Je ontvangt van ons een e-mail met de afspraak en tips over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de fotoshoot.

02.

De fotoshoot

Tijdens de fotoshoot is het belangrijk dat jullie plezier hebben en we er een leuke dag van maken. We nemen de tijd, bespreken je wensen, drinken een koffietje, doen leuke opdrachten en creëren zo samen de leukste, spontane foto’s. Na de fotoshoot plannen we meteen een datum in voor de fotopresentatie.

03.

Fotopresentatie

Na de fotoshoot zien we elkaar nog een keer op de dag van de fotopresentatie. De fotograaf maakt een goede selectie van de foto’s, bewerkt deze professioneel na, en laat al deze foto’s zien in een slideshow. Hieruit kun jij kiezen welke foto’s je wilt ontvangen. We kunnen ondertussen eventueel ook nog de kleuren aanpassen en ontvang jij de foto’s helemaal naar jouw wensen.

Waarom een buitenshoot bij Fotostudio Memento?

Een fotoshoot is een geluksmomentje, een dierbare en blijvende herinnering.

Persoonlijk

Bij ons ben je geen nummertje. Wij maken er samen een mooi moment van, zorgen dat jij je op je gemak voelt en jezelf terug ziet in de foto’s hoe je echt bent. We denken graag met je mee om zo samen tot het mooiste resultaat te komen.

Bijzondere ervaring

Een fotoshoot gaat niet alleen om het eindresultaat. Het is een geluksmomentje die je samen met je dierbare beleefd en vastgelegd wordt op beeld. We vinden het belangrijk dat het echt voelt als een leuk dagje weg vol mooie herinneringen.

Blijvende herinnering

Een foto is een tastbare blijvende herinnering van een mooie dag die jullie samen beleefd hebben. Het is een moment die je altijd kan blijven koesteren en waar je vol trots op terug kan kijken.

Natuur

Leg de mooiste momenten vast met een leuke buitenshoot.

Samen met je kinderen lekker in de natuur en de mooiste herinneringen die worden vastgelegd op beeld. Plan een fotoshoot in en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over de fotoshoot? Bekijk hieronder of jou vraag erbij staat. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog andere vragen hebt.

Waar kan ik allemaal een buitenshoot doen?

Wij hebben 2 standaard locaties voor de buitenshoots. De ene locatie is in de Soesterduinen die dicht bij onze studio in Soest liggen en de andere locatie is in het bos bij Heemstede.Het kan natuurlijk zijn dat jij misschien een andere locatie op het oog hebt. Wij denken graag met je mee en bespreken graag met jou de mogelijkheden.

Met hoeveel mensen kan ik maximaal op de foto?

Bij een buitenshoot kunnen er maximaal 20 personen op de foto. Bij een fotoshoot in de studio kunnen er maximaal 15 personen op de foto.

Kan ik de foto’s ook digitaal thuis bekijken?

Wij houden altijd een fotopresentatie bij ons in de studio. Zo kunnen we samen een selectie maken van de gewenste foto’s en eventuele aanpassingen maken om alles naar wens te maken. We houden van persoonlijk contact en dit is veel makkelijker dan alles via de mail bespreken.

Tot wanneer kan ik mijn fotoshoot annuleren?

De fotoshoot kan je tot 24 uur van te voren gratis geannuleerd worden. Ben je later dan 24 uur dan brengen wij €19,- in rekening om de shoot te verplaatsen.

Recensies

Wij geloven dat fotografie meer is dan alleen een foto. Het is een herinnering, een moment samen met je dierbaren.

Vandaag konden we de foto's komen bekijken en jeetje wat zijn die ontzettend mooi geworden .
Anny Wittebrood
Erg behulpzaam en vriendelijk. Super mooie foto's van de kinderen hier laten maken voor een duo foto met een prachtig resultaat. Een mooier kado kon ik m'n man niet geven voor zijn 50e verjaardag
Daniëlle Buitenweg
Goeie, vriendelijke meedenkende fotograaf!
Lex Brakenhoff
Wat hebben wij een leuke middag gehad. Met mijn dochter, kleindochter en onze hond Tess zijn er mooie foto's gemaakt. De shoot ging heel relaxed , zonder druk , geen haast, alles ging gemoedelijk en vrolijk.
Louise Huizer
Hele leuke fotoshoot gedaan met mijn hond! Het ging lekker vlot, zodat het niet te intensief zou worden voor mijn hond. Shanine wist ook precies hoe ze haar aandacht moest trekken. De foto's zijn prachtig geworden, er hangt er al een uitvergroot in de woonkamer.
Julia Leussink
Ben 2 keer geweest bij deze fotostudio voor foto's van mijn hond en beide keren heel tevreden. Een keer in de studio zelf en een keer bij een kerstbomentuin. Van te voren contact gezocht omdat mijn hond moeite kan hebben in het contact met nieuwe mensen. Hier werd erg fijn op gereageerd en het was geen probleem. Mijn hond was dol op de fotograaf! Ze ging heel geduldig om met mijn hond.Beide keren meer foto's afgenomen dan van te voren gepland omdat er zoveel mooie tussen zaten. Ik vind het fijn dat je een fotopresentatie in de studio krijgt zodat je de foto's die op elkaar lijken kan vergelijken en zelf de leukste kan uitkiezen.Mocht ik nog een derde fotoshoot willen, dan kom ik zeker weer terug!
Esmee Bakker
Leuke gezins-shoot gedaan!
Eric De Jonge
Hele fijne ervaring. Zowel tijdens het shooten (zwangerschapsshoot) als tijdens de presentatie. De foto’s zijn erg mooi geworden. Veel om uit te kiezen. Maar veel belangrijker… het team denkt mee, wij voelden ons op ons gemak bij jullie en jullie zorgen voor fijne momenten. Dank jullie wel en wie weet tot ziens!
Romy H.
Great session
Rosangela Meza
Erg mooie foto's van mijn hond en mezelf. Zelfs terwijl mijn hond erg bang was
Rebecca Timmerman
Fantastic team of people. Prioritize customer needs and wishes. Coming back
AKINSANYA MAYOWA
Shanine en Benne waren beide aanwezig op onze bruiloft. Door beide fotograven krijgt je nog meer van de dag super mooi in beeld. Samen hebben we onze ideeën besproken. Ze snapte precies hoe wij het voor ons zagen. Dit zie je fantastisch terug in alle foto's en het prachtige boek! Wij zijn ontzettend blij met de keuze voor Memento!
Frederiek Zwetsloot - Bartels
Mooi verwelkomt
martine mulder
Veel plezier gehad en (ook daardoor) hele mooie foto's!
Caroline van Tatenhove
Super leuke shoot gedaan samen met mijn vriend en onze pup.Shanine doet het echt heel erg leuk en de foto’s zijn heel leuk geworden.
shirley G.
Leuke shoot gedaan. Wacht met smart op de foto's.😇
Melissa De Romijn
Snel schakelen, top service en professioneel. Ga zo door fotostudio Memento. Overigens heel erg blij met de foto's van Abby. Onze kantoorhond.
Nicolay van Breukelen (Makelaars in zekerheid)
Wat een goede en leuke fotografe! Kopje koffie, leuk praatje, en prachtige foto’s! Ik kwam hier terecht via vakantie veilingen, kom zeker nog eens terug!
Mas K
Leuke knusse studio, de dame die de fotos maakte was erg geduldig wat heel fijn is met een baby ,de fotos zijn ontzettend mooi geworden. Zou hier zeker nog een keer terug heen gaan.
Rebecca Roos
Hele aardige fotografe, leuke opdrachten en ook met onze kat ging het heel goed 😄 aanrader!
Anne de Groot
js_loader

Spontane momenten

Spontane foto’s van jou en je kinderen in de heerlijke natuurlijk?

Een buitenshoot geeft nog net dat extra beetje om de meest spontane momenten te creëren. Plan een shoot in en dan kunnen we samen kijken naar jullie wensen.