Ben je in verwachting? Plan een zwangerschap fotoshoot in

Een zwangerschap maak je niet dagelijks mee. Dit is zonder twijfel één van de mooiste en meest bijzondere momenten in je leven. En dit wil je voor eeuwig vastleggen. Plan een zwangerschap fotoshoot in zodat je dit later altijd kunt herbeleven.

Waarom een bij Fotostudio Memento?

Mooie en blijvende herinnering

Bijzondere ervaring

Persoonlijk

Ben je in verwachting? Plan een zwangerschap fotoshoot in

Een zwangerschap maak je niet dagelijks mee. Dit is zonder twijfel één van de mooiste en meest bijzondere momenten in je leven. En dit wil je voor eeuwig vastleggen. Plan een zwangerschap fotoshoot in zodat je dit later altijd kunt herbeleven.

Mooie en blijvende herinnering

Bijzondere ervaring

Persoonlijk

Vele gingen je voor

We hebben al veel mensen mogen blij maken en de mooiste momenten vastgelegd. Bekijk hieronder wat wij allemaal al hebben gedaan.

” Today’s little moments become tomorrow’s precious memories ”

Een zwangerschapsshoot om nooit te vergeten!

Een bijzonder moment. Laat het bij ons vast leggen.

Het is speciaal om een zwangerschapsfotoshoot te maken. Of het nu je eerste kindje is of niet, je bent in je leven maar een hele korte periode zwanger.

Als je een zwangerschap laat vastleggen is dit het mooiste tussen de 33-38 weken, je buik is dan mooi vol. Als je later de fotoshoot later laat maken, kan het zijn dat de buik erg gespannen is. Hierdoor zou je, je minder prettig kunnen voelen. Daarbij is het een mooi moment om je partner mee te nemen. Als je al een kindje hebt, zou het natuurlijk heel gaaf zijn om die ook lekker mee te nemen.

Hoe gaan wij te werk?

Ben jij benieuwd hoe het proces van een fotoshoot in zijn werk gaat? Bij een fotoshoot komen een aantal dingen kijken, bekijk hieronder hoe wij te werk gaan om het beste resultaat te behalen.

01.

Reserveren

Je kunt online, via e-mail of telefonisch een fotoshoot boeken. We kijken dan samen naar een passende datum en tijd om de reservering definitief te maken. Je ontvangt van ons een e-mail met de afspraak en tips over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op de fotoshoot.

02.

De fotoshoot

Tijdens de fotoshoot is het belangrijk dat jullie plezier hebben en we er een leuke dag van maken. We nemen de tijd, bespreken je wensen, drinken een koffietje, doen leuke opdrachten en creëren zo samen de leukste, spontane foto’s. Na de fotoshoot plannen we meteen een datum in voor de fotopresentatie.

03.

Fotopresentatie

Na de fotoshoot zien we elkaar nog een keer op de dag van de fotopresentatie. De fotograaf maakt een goede selectie van de foto’s, bewerkt deze professioneel na, en laat al deze foto’s zien in een slideshow. Hieruit kun jij kiezen welke foto’s je wilt ontvangen. We kunnen ondertussen eventueel ook nog de kleuren aanpassen en ontvang jij de foto’s helemaal naar jouw wensen.

Waarom een zwangerschap fotoshoot bij Fotostudio Memento?

Een fotoshoot tijdens je zwangerschap is een geluksmomentje. Je bent bij ons in goede handen!

Mooie en blijvende herinnering

Een foto is een blijvende en tastbare herinnering. Het is iets moois waar je altijd met trots op terug kunt kijken want voordat je het weet is de tijd alweer voorbij gevlogen.

Bijzondere ervaring

Een fotoshoot gaat niet alleen om het eindresultaat. Het is een geluksmomentje die je samen met je dierbare beleefd en vastgelegd wordt op beeld. We vinden het belangrijk dat het echt voelt als een leuk dagje weg vol mooie herinneringen.

Persoonlijk

Bij ons ben je geen nummertje. We nemen de tijd proberen iedereen zo echt en zo puur mogelijk op de foto te zetten. We denken graag met je mee om zo samen tot het mooiste resultaat te komen.

Wacht niet te lang met plannen..

Met onze zwangerschap fotoshoot worden er gegarandeerd prachtige plaatjes geschoten

Maak je wensen kenbaar en wij zorgen dat dit moment tijdens je zwangerschap een "Memento" is om nooit te vergeten. Met foto's je maar al te graag aan je muur hangt en deelt met je dierbaren.

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over onze zwangerschap fotoshoot? Bekijk hieronder of jou vraag erbij staat. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je nog andere vragen hebt.

Welke kleur achtergronden hebben jullie?

Wij hebben bij ons in de studio een witte , grijze en zwarte achtergronden.

Tot wanneer kan ik mijn fotoshoot annuleren?

De fotoshoot kan je tot 24 uur van te voren gratis geannuleerd worden. Ben je later dan 24 uur dan brengen wij €19,- in rekening om de shoot te verplaatsen.

Kan ik de foto’s ook digitaal thuis bekijken?

Wij houden altijd een fotopresentatie bij ons in de studio. Zo kunnen we samen een selectie maken van de gewenste foto’s en eventuele aanpassingen maken om alles naar wens te maken. We houden van persoonlijk contact en dit is veel makkelijker dan alles via de mail bespreken.

Kunnen jullie photoshoppen?

Wij kunnen wel fotoshoppen, maar dit is wel tegen een meerprijs. Wij kijken graag met je mee voor het beste resultaat.

Recensies

Wij geloven dat fotografie meer is dan alleen een foto. Het is een herinnering, een moment samen met je dierbaren.

Wat een feestje om hier je familiefoto's te laten maken! Bijzonder vriendelijke mensen. Resultaat is superleuk, mooier dan ik had verwacht. En de manier waarop je een email krijgt met een link om de digitale foto's te bekijken en downloaden is een kadootje. Er is gewoon een prachtige "eigen" pagina gemaakt, waar je je foto's overzichtelijk kunt bekijken. Zeker een aanrader om hier je foto's te laten maken!
Familie van Burken
Vandaag konden we de foto's komen bekijken en jeetje wat zijn die ontzettend mooi geworden .
Anny Wittebrood
Erg behulpzaam en vriendelijk. Super mooie foto's van de kinderen hier laten maken voor een duo foto met een prachtig resultaat. Een mooier kado kon ik m'n man niet geven voor zijn 50e verjaardag
Daniëlle Buitenweg
Goeie, vriendelijke meedenkende fotograaf!
Lex Brakenhoff
Wat hebben wij een leuke middag gehad. Met mijn dochter, kleindochter en onze hond Tess zijn er mooie foto's gemaakt. De shoot ging heel relaxed , zonder druk , geen haast, alles ging gemoedelijk en vrolijk.
Louise Huizer
Hele leuke fotoshoot gedaan met mijn hond! Het ging lekker vlot, zodat het niet te intensief zou worden voor mijn hond. Shanine wist ook precies hoe ze haar aandacht moest trekken. De foto's zijn prachtig geworden, er hangt er al een uitvergroot in de woonkamer.
Julia Leussink
Ben 2 keer geweest bij deze fotostudio voor foto's van mijn hond en beide keren heel tevreden. Een keer in de studio zelf en een keer bij een kerstbomentuin. Van te voren contact gezocht omdat mijn hond moeite kan hebben in het contact met nieuwe mensen. Hier werd erg fijn op gereageerd en het was geen probleem. Mijn hond was dol op de fotograaf! Ze ging heel geduldig om met mijn hond.Beide keren meer foto's afgenomen dan van te voren gepland omdat er zoveel mooie tussen zaten. Ik vind het fijn dat je een fotopresentatie in de studio krijgt zodat je de foto's die op elkaar lijken kan vergelijken en zelf de leukste kan uitkiezen.Mocht ik nog een derde fotoshoot willen, dan kom ik zeker weer terug!
Esmee Bakker
Leuke gezins-shoot gedaan!
Eric De Jonge
Hele fijne ervaring. Zowel tijdens het shooten (zwangerschapsshoot) als tijdens de presentatie. De foto’s zijn erg mooi geworden. Veel om uit te kiezen. Maar veel belangrijker… het team denkt mee, wij voelden ons op ons gemak bij jullie en jullie zorgen voor fijne momenten. Dank jullie wel en wie weet tot ziens!
Romy H.
Great session
Rosangela Meza
Erg mooie foto's van mijn hond en mezelf. Zelfs terwijl mijn hond erg bang was
Rebecca Timmerman
Fantastic team of people. Prioritize customer needs and wishes. Coming back
AKINSANYA MAYOWA
Shanine en Benne waren beide aanwezig op onze bruiloft. Door beide fotograven krijgt je nog meer van de dag super mooi in beeld. Samen hebben we onze ideeën besproken. Ze snapte precies hoe wij het voor ons zagen. Dit zie je fantastisch terug in alle foto's en het prachtige boek! Wij zijn ontzettend blij met de keuze voor Memento!
Frederiek Zwetsloot - Bartels
Mooi verwelkomt
martine mulder
Veel plezier gehad en (ook daardoor) hele mooie foto's!
Caroline van Tatenhove
Super leuke shoot gedaan samen met mijn vriend en onze pup.Shanine doet het echt heel erg leuk en de foto’s zijn heel leuk geworden.
shirley G.
Leuke shoot gedaan. Wacht met smart op de foto's.😇
Melissa De Romijn
Snel schakelen, top service en professioneel. Ga zo door fotostudio Memento. Overigens heel erg blij met de foto's van Abby. Onze kantoorhond.
Nicolay van Breukelen (Makelaars in zekerheid)
Wat een goede en leuke fotografe! Kopje koffie, leuk praatje, en prachtige foto’s! Ik kwam hier terecht via vakantie veilingen, kom zeker nog eens terug!
Mas K
Leuke knusse studio, de dame die de fotos maakte was erg geduldig wat heel fijn is met een baby ,de fotos zijn ontzettend mooi geworden. Zou hier zeker nog een keer terug heen gaan.
Rebecca Roos
js_loader

Wacht niet te lang!

Wil je mooie foto’s van jouw buik waar je later met veel trots op kunt terugkijken?

Binnenkort zullen die kleine handjes en voetjes, en dat schattige gezichtje in je armen liggen. Wacht niet tot het te laat is. Als je zwangerschap voorbij is kun je het pas weer over doen als je nog een keer zwanger wordt!